Krelm voi ohjata kutsuttavansa kolmannista maista Putinin Sotsin datsalle ”hakemaan turvapaikkaa”..

Ivalon Rajajoosepista Murmaskiin, Sallasta ja Kantalahteen sekä Kuusamosta Pääjärvelle matkanneena, tiedän että kukaan ei pääse Rajalle ilman Venäjän viranomaisten apuja ns venäläisten laajalta takarajalta jossa on yhä aseistetut vartiomiehet ja piikkilankaverkot estämässä NL:n peruina kansaa pääsemään ”Länteen”. Siksi Rajan voi sulkea koska kyse on selkeästä ja tietoisesta Venäjän hybridisodasta Suomea vastaan.

Koska Venäjän tietoinen ja tarkoituksellinen hybridisota Suomea vastaan, raja on oikeutettua laittaa kiinni. Piste. Venäjä on kolmansien maiden kansalaisille turvallinen maa, koska heidän sympatiaa he juuri hakevat valtiona ja kutsuvat heitä Venäjälle. Kukaan ei kulje Venäjän takarajalta kohti Suomen Rajaa ilman heidän FSB/eli Kremlin puoltoa.

Krelm voi ohjata kutsuttavansa kolmannista maista Putinin Sotsin datsalle ”hakemaan turvapaikkaa”..

 

MikaFljt
Vihreät Kuusamo

YTM / kansainväliset suhteet ja politiikka, varakansanedustaja, maakunta- ja aluevaltuuston sekä Kuusamon valtuuston jäsen. Oulun vaalipiirin Vihreiden varapuheenjohtaja, Koillismaan Vihreiden ja Ekovihreiden puheenjohtaja. Kuusamon kasvatus- ja sivistyslautakunnan jäsen. Tulevaisuuslautakunnan varajäsen. Hyvinvointialueen yhdyspintalautakunnan varapuheenjohtaja.
www.mikaflojt.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu