Pietarin ”drooni-isku siviilikerrostaloihin” on Kremlin/FSB tekosia, kun Putin panikoi Navalnyin Moskovan hautajaisten massamarsseja

Tänään uutisoitu drooni-isku Pietarin siviilikerrostaloihin sattui sopivasti, kun Kremlissä parhaillaan panikoidaan Navalnyin hautajaisten aiheuttamia massamarsseja Moskovan kaduilla. Kreml pelkää että hautajaisten massamarssit leviää muualla Venäjällä ja mikähän on todennäköisin kaupunki missä se voisi tapahtua: Pietari.

Siten jälleen Kremlin käskystä isku on vain FSB:n tekosia siviilejä vastaan. Kuuluisien Moskovan kerrostaloiskujen toisinto, josta jo Ulkoministeriön vanhempi Venäjä tutkija Ilmari Susiluoto jo kirjoitti lähes klassikko teoksessaan ”Salaisen poliisin valtakunta, Putinin valtaannousu” (2003). Tuossa kirjassaan hän ja toimittajat tarkasti osuvat oikeaan analysoidessaan Putia ja Putinin Venäjää. Olisi ollut tuo kirja ajat sitten kääntää englanniksi, niin olisi ollut Länsikin paremmin kartalla missä mennään. Vasta vuosikymmen sen jälkeen länsitutkijat kirjoittivat samaa englanniksi.

Siten nyt kun tuhannet ihmiset surevat marsseillaan Moskovassa toivoaan Navalniyta, on katsottu jo Kremlissä, että mediahuomio pitää kääntää toisaalle.

Siten käsky kävi median ja kansalaisten huomion kääntämiseksi siten, että he turvautuisivat Putiniin:

a) ”Pietarin kerrostaloisku” kriittisellä hetkellä, nyt ”modernisti” drooneilla leimaten ukrainaa, kuten aikoinaan tsetseniaa. Tuolloin Moskovan siviilikerrostalojen räjähdyksillä, Putin sai tekosyyn hyökätä Tsetseniaan pari päivää ennen tsetsenialaisten kansanäänestystä itsenäisyydestä. Siitä lähti Putinin terrorin ja valheen johtokausi. Ja sillä tiellä ollaan.

b) Eli Putinin koneisto on säikähtänyt Navalnyin hautajaisten massahautajaisia, mutta ei uskalla tehdä moskovassa tehdä mitään, muttei myöskään halua, että surumarssit leviää Pietariin, Venäjän länsimielisempään kaupunkiin. Missä lopulta Venäjän valta ja suunta päätetään. Siksi ennaltaehkäisevästi ”droneisku siviilikerrostaloon Pietarissa”, jotta Venäjän media saa muuta kerrottavaa, kuin Navalnyin –  ja kansa Pietarissa säikähtää iskusta ja turvautuu Putiniin.

Valheella KGB/FSB Putinin valta alkoi ja sillä hän sen kaikinkeinoin pyrkii säilyttämään.

Jotta ei joutusi kohtaamaan Romanian diktaattoreiden kohtaloa ”Venäjän kansan värivallankumouksessa”.

Joka kolkuttelee jo Kremlin oven takana.

MikaFljt
Vihreät Kuusamo

YTM / kansainväliset suhteet ja politiikka, varakansanedustaja, maakunta- ja aluevaltuuston sekä Kuusamon valtuuston jäsen. Oulun vaalipiirin Vihreiden varapuheenjohtaja, Koillismaan Vihreiden ja Ekovihreiden puheenjohtaja. Kuusamon kasvatus- ja sivistyslautakunnan jäsen. Tulevaisuuslautakunnan varajäsen. Hyvinvointialueen yhdyspintalautakunnan varapuheenjohtaja.
www.mikaflojt.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu