Pohtivat kuntavaalien siirtämistä. Kannatan. Ei oteta riskejä nyt koronamutaatioviruksien aikaan.

Pohtivat kuntavaalien siirtämistä. Kannatan. Ei oteta riskejä nyt koronamutaatioviruksien aikaan. Kaikki viittaa siihen että sotku vaan pahenee – valitettavasti.

Viime kesästä opimme, että se pöpö ei tykkää valosta, joten kesäkuun lopussa tai heinäkuussa on ihan hyvä vaalitella.

Muutenkin täällä pohjoisessa huhtikuu ei mitään kevättä ole, vaan viime kuntavaaleissakin sai ihan kunnon arktista tuiskutuulta Kuusamon vaaliteltoilla pidellä. Eli uusi ajankohta oli jo alunperin epäonnistunut – kenenkähän kuningasajatus sekin oli? Suomi on pitkä maa, vaikka hesassa jo kevät tuolloin olisikin, niin lunta pukkaa pohjoisessa.

Korona tukee siirtoa kesälle, että ehkä edes jotain kasvotusten tapahtuvaa voi järjestää ettei mene ihan netittelyksi. Ja hyvin paljon ihmisiä ei ole somessa tai edes netissä. Ei laiteta riskiryhmäläisiä turhien valintojen eteen.

Demokratiamme kestää kesävaalit.

Ei täällä olla kuin Amerikassa.

 

 

MikaFljt
Vihreät Kuusamo

YTM / kansainväliset suhteet ja politiikka, varakansanedustaja, maakunta- ja aluevaltuuston sekä Kuusamon valtuuston jäsen. Oulun vaalipiirin Vihreiden varapuheenjohtaja, Koillismaan Vihreiden ja Ekovihreiden puheenjohtaja. Kuusamon kasvatus- ja sivistyslautakunnan jäsen. Tulevaisuuslautakunnan varajäsen. Hyvinvointialueen yhdyspintalautakunnan varapuheenjohtaja.
www.mikaflojt.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu