Putin hyväksyy huomenna Transtristinialaisten suojelun osana Venäjää, lyöden kiilaa Moldovan ja Ukrainan EU ja Nato pyrkimyksiin

YLE uutisoi tänään 28.2.2024, neljä päivää Ukrainan sodan vuosipäivän jälkeen että Transtristinia joka on Moldovan osa, mutta venäjäläisenemmistöinen, halajaa Venäjään liittymisen lisäksi Venäjän suojelua.
Huomenna to. 29.2.204 Putin pääsee huomenna patsastelemaan ja hyväksymään asian, lyöden samalla kiilaa Moldovan ja Ukrainan EU ja NATO projekteihin. Samalla saaden auran tuleviin tsaarinvallan pakkovaaleihin. Venäjän kulttuuriperinnössä arvostetuin tsaari on se, joka puolustaa ja ennenkaikkeaa laajentaa Venäjän ja Venäjän ortodoksikirkon yhteisimperiumin, kaksipäisen raatelukotkan, valtaa parhaiten.
Tarvittavat Transtristinian suojelujoukot lienee lähtövalmiina, Dimitrihän jo myös haikaili Odessaa äiti venäjän syliin, vai olisiko oikeampi termi Talvivaaran ruhtinaan verikoirien raatelemaksi.
MikaFljt
Vihreät Kuusamo

YTM / kansainväliset suhteet ja politiikka, varakansanedustaja, maakunta- ja aluevaltuuston sekä Kuusamon valtuuston jäsen. Oulun vaalipiirin Vihreiden varapuheenjohtaja, Koillismaan Vihreiden ja Ekovihreiden puheenjohtaja. Kuusamon kasvatus- ja sivistyslautakunnan jäsen. Tulevaisuuslautakunnan varajäsen. Hyvinvointialueen yhdyspintalautakunnan varapuheenjohtaja.
www.mikaflojt.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu