Sateenvarjon alle ennenkuin lumet sulaa

Venäjä rakensi pari vuotta sitten Kremliin suuren ”pyhän Vladimirin risti” patsaan ja sotilailleen massiivisen ”pyhän armeijankirkon’ jonka sotaisesta lattiasta tuli skandaali ja sen lattia uusittiin (todennäköisesti peitettiin).

Putin Nasinuorten maailmansota propagandavideossa, jossa toistetaan Putinin doktriinin kesteiset teesit – joita hän itse on useasti käyttänyt – on keskiössä on Ortodoksikirkon ristit. Video loppuu myös katseelle Ortodoksikirkon risteihin.

Videon voi katsoa: https://m.youtube.com/watch?v=pfP7lTXYeJg&feature=youtu.be

Venäjän Ortodoksikirkon pää Kirill on pitänyt saarnassaan ”sotilaallista operaatiota” pyhänä ja nyt eilen hän puhui tuohon kirkkoon kootuille sotilaille: ”me emme pyri sotaan, mutta puolustamme tätä maata niin kuin venäläinen vain voi” (Sotilaat seisoivat tuon maan peitetyn kirkonlattian päällä.)

Kremnologialla tulkitsen, että Kreml on valmis toimeenpanemaan laulussa lauletun viimeisen sodan ”Vovan kutsun” – menemään kohti haluamaansa suurta sotaansa maailmanjärjestyksen muuttamiseksi. Lopulta tämä johtaa joukkojen liikennepanon tapahtumiseen Venäjällä ”Lännen uhan takia”. Valitettavasti. Ukkoja ja tavanomaisia aseita siellä riittää ja kannatusta armeijalle sekä kirkolle. Tämä tulee ottaa Suomen puolustuksessa huomioon ja se kutsumenettely Natoon suorittaa pikaisesti.

Kylmät kelit ja luminen kevät on Suomen etu. Toivotaan, että lumet sulaa rajametsissä hitaasti. Natossa tulisi olla mieluusti ennen lumien sulamista, mutta senkin jälkeen pitää varalta valmistautua niin pitkään kuin Putin on vallassa.

 

 

MikaFljt
Vihreät Kuusamo

YTM / kansainväliset suhteet ja politiikka, varakansanedustaja, maakunta- ja aluevaltuuston sekä Kuusamon valtuuston jäsen. Oulun vaalipiirin Vihreiden varapuheenjohtaja, Koillismaan Vihreiden ja Ekovihreiden puheenjohtaja. Kuusamon kasvatus- ja sivistyslautakunnan jäsen. Tulevaisuuslautakunnan varajäsen. Hyvinvointialueen yhdyspintalautakunnan varapuheenjohtaja.
www.mikaflojt.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu