Tänä yönä alkaa Lähi-Itää ja maailmaa muuttava ”Netanjahun projekti”

Tänä yönä alkaa Lähi-Itää ja maailmaa muuttava ”Netanjahun projekti” jota varten hän on pitkään poliitikkona valmistautunut ja ehkäpä kohtalonmaisesti odottanut. Netanjahu lähtee viimeistä kertaa poliittisessa vallan kahvassa ollessaan täysillä tätä missionsa täyttämään, vaikka se miltei hyvin todennäköisesti ”lähtenee lapasesta” meitä kaikkia huolestuttava tavalla inhimisyyden vastaiseksi alueelliseksi täystuhoksi.  Siitä globaalit negatiiviset voimat saavat lisää voimaa myllyynsä Länttä ja Israelia vastaan lähes loputtomassa maailmojen, clash of civilizations, sodassa.

Ikävä todeta, mutta kyllä myös Israel rikkoo omaa valitun kansan kymmentä käskyä vastaan. Hamasin terroristiorganisaation moraalista & inhimillisyyttä kuvaavista käskyistä en ole tietoinen.

Onneksi rauhanmies Martti nukkui lepoon ettei tarvinnut tätä yhden maapallon ihmiskunnan typeryyttä livenä seurata. Olisi rauhat molemmilla osapuolilla kannattanut sopia silloin kuin siitä oli vara vielä neuvotella. Nyt on puolin ja toisin edessä pelkkää tuhoa ja kärsimystä. Pahimmillaan nykyasemaailmassa, puolin ja toisin, pelkkää lopullista kärsimystä.

MikaFljt
Vihreät Kuusamo

YTM / kansainväliset suhteet ja politiikka, varakansanedustaja, maakunta- ja aluevaltuuston sekä Kuusamon valtuuston jäsen. Oulun vaalipiirin Vihreiden varapuheenjohtaja, Koillismaan Vihreiden ja Ekovihreiden puheenjohtaja. Kuusamon kasvatus- ja sivistyslautakunnan jäsen. Tulevaisuuslautakunnan varajäsen. Hyvinvointialueen yhdyspintalautakunnan varapuheenjohtaja.
www.mikaflojt.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu