Venäjä sai ”miljoona tykinkuulaa” Pohjois-Korealta. Mitä Pohjois-Korea sai siitä suuresta määrästä vastineeksi?

Putinin kannalta vain Pohjois-Korean aloittama sota Etelä-Koreaa vastaan varmistaa 111% sen, että lopulta Kremlin rosvoille elintärkeä, ja vielä nyt epäröivä, Kiina, varmasti valahtaa sopivasti samaan sotablokkiin ja aloittaa sitten vaikka pakotettuna Kiinan kommunistipuolueen agendan mukaisen Taiwanin pakkoliittymisprosessin. Käytännössä siis sotansa Taiwania/Yhdysvaltoja vastaan, pakottaen poliittisesti ramman ankan eli Yhdysvallat kolmen rintaman sotaan.

Lähi-Idässä Hamasin Kreml jo sai tuettua kulisseissa taisteluun, siten muuttaen maailmanpolitiikan painopisteeen.

Medioiden mukaan ns. länsimaisten epäsuorien tiedustelutietojen, eli ajatuspajojen, mukaan Venäjä sai ”miljoona tykinkuulaa” Pohjois-Korealta.

Mitä Pohjois-Korea sai siitä suuresta määrästä kriittisiä tykinammuksia vastineeksi?

Pahoin pelkään.

IL: Pohjois-Korea keskittää sotavoimia Etelä-Korean vastaiselle rajalle

Pohjois-Korea ilmoitti torstaina lakkaavansa noudattamasta Koreoiden välistä sotilaallista sopimusta. Nyt maa on siirtänyt sotilaita ja raskasta sotakalustoaan maiden väliselle rajalle.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1a30cab0-f065-4670-8938-f9ed6dc898e0

 

MikaFljt
Vihreät Kuusamo

YTM / kansainväliset suhteet ja politiikka, varakansanedustaja, maakunta- ja aluevaltuuston sekä Kuusamon valtuuston jäsen. Oulun vaalipiirin Vihreiden varapuheenjohtaja, Koillismaan Vihreiden ja Ekovihreiden puheenjohtaja. Kuusamon kasvatus- ja sivistyslautakunnan jäsen. Tulevaisuuslautakunnan varajäsen. Hyvinvointialueen yhdyspintalautakunnan varapuheenjohtaja.
www.mikaflojt.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu