Huhtasaari, tiedon kieltäjä.

Presidenttiehdokas Huhtasaari on hyvä esimerkki miten selvästi älykkäästäkin ihmisestä uskonto ja sokea usko voi tehdä joissain asioissa tyhmän ja pysäyttää ajattelun.

"Kehitysopin mukaan nytkin pitäisi olla kehitysvaiheessa olevia "puoli-apina-ihmisiä" jossakin, ei kuitenkaan ole."

Ei pitäisi olla.

"Apinat syntyvät aina apinoina niinkuin kaikki muutkin lajit. Ihminen syntyy aina ihmisenä."

Tähän sisältyy kreationistien harha lajien synnystä. kts. liite.

"On ihan mahdoton teoria, että eläimistä tai eläimestä ajan saatossa tulisi ihminen."

Apinoita on eri lajeja ja sitten on ihmisapinoita (simpanssit, gorillat, orangit…), joihin me kuulumme, mutta emme ole kehittyneet yhdestäkään niistä kuten emme mistään muustakaan ELOSSA olevasta lajista ja n.99% kaikista lajeista, joita koskaan on ollut, on kuollut sukupuuttoon. Mekin olimme lähellä liittyä samaan joukkoon siksi olemmekin geneettisesti erittäin lähellä toisiamme lajimme yksilöinä.

Miksi kukaan järkevä ihminen olettaisi mitään muuta kuin, että jokainen laji synnyttää oman lajinsa poikasia?

Miksi ihmisen pitäisi synnyttää jotain muuta kuin toisen ihmisen? Tai simpanssin simpanssi?

Nämä lausunnot ovat jostain kreationismin alelaarista typeryydessään ja todistavat ettei lausuja ymmärrä asiasta mitään eikä ole viitsinyt ottaa asiasta mitään selvää. Asia ollen evoluutio.

Tietysti tässä kohtaa vedotaan uskoon ja mennään sen taakse piiloon, mutta ei auta. Presidenttiehdokas Huhtasaari, olette hengästyttävän tietämätön ja selvästi ette ole edes viitsinyt ottaa asiasta selvää millään tavalla. Tällainen aina huolestuttaa kun henkilö on päättämässä minunkin asioistani.

Kysymys kuuluukin, siirtyykö tämä samanlainen tiedonkieltäminen ja ettei viitsitä ottaa asioista selvää, muihinkin kysymyksiin ja asioihin? Meneekö usko tutkitun ja todennetun tiedon edelle?

Sanoitte mm. tasa-arvoisen avioliittolain keskustelun yhteydessä luottavanne biologiaan.

Kiistätte kuitenkin biologian perustan.

Nämä kumoavat toisensa.

Jos sanotte luottavanne biologiaan, ette voi kiistää biologian perustaa. Jos taas kiistätte biologian perustan, ette luota biologiaan.

Eikä tässä vielä kaikki. Ehei! Ehdokas Huhtasaari ei lisäksi osaa vastata Maan ikää koskevaan kysymykseen. Voisiko liitteenä olevan kuvan vastauksista päätellä hänen olevan nuoren Maan kreationisti? Voisi hyvinkin. Miksi hän muuten välttelisi vastaamasta kysymykseen johon ala-asteikäiset tietävät vastauksen?

Jos näin on, että hän on nuoren Maan kreationisti, hän voisi, vaikka ajankulukseen, jos tiedonkieltämiseltään ehtii, tutustua sellaisiin kuin fossiiliset polttoaineet. Ja kun olette niin tehneet, ette ole enää nuoren Maan kreationisti.

Suosittelisin myös tekemään oman DNA testin. Se avaisi silmiänne. Epäilen, että ette sellaista kuitenkaan ole valmis tekemään, koska joutuisitte haastamaan uskomuksianne ja käsityksiänne.

Ai niin, mutta ainahan voi tiedon kiistää.

Jopa oman DNA:nkin tarvittaessa.

Kyllä on kreationistilla helppoa!

 

 

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu