Huhtasaari, tiedon kieltäjä vol.2

Huhtasaari vaikuttaa älykkäältä ihmiseltä, joka on vain jumissa kreationismissa ja jonkinlaisessa muukalaiskammoisessa (ehkä voisi kutsua rasismiksikin joissain lausunnoissa) loukussa. Hän hukkaa potentiaalinsa, koska hänen omaksumansa doktriinit rajoittavat hänen ajatteluaan ja joissain kysymyksissä pysäyttävät sen kokonaan:

http://mikahyvrinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249858-huhtasaari-tiedon-k…

Hänen pitäisi vähän rauhoittua ja yrittää ajatella hieman monipuolisemmin asioita. Maahanmuuttokeskustelussakin hän ottaa asian kaksi aivan ääripäätä; rajat kiinni ja rajat auki (ilmeisellä olettamuksella, että se olisi ilman kontrollia, koska muutenhan pointti kuihtuu). Sitten hän yleistää (aika edesvastuuttomasti ennakkoluuloja luoden kaikki turvapaikanhakijat terrorismiin) ja lisää sekaan iskulauseita.

Tämä on helppoa argumentointia. Tämä ei vaadi paljoa. Hän pystyisi varmasti parempaan.

Hän voisi, ihan salassa ja omassa rauhassa, ottaakin täysin vastakkaisen käsityksen kuin mikä hänellä nyt on. Alkaisi siitä keriä asiaa eri tilanteita mutustellen, miettisi ja ottaisi selvää ja näin tehden, pikku hiljaa edeten yrittäisi päästä takaisin nykyiseen argumentointiinsa.

Luulen, että hän huomaisi uusia näkökulmia matkan varrella. Esimerkiksi, että ehkä hänen argumentointinsa luokin itseasiassa kasvualustaa sille, mitä hän yrittää estää tällä "rajat kiinni" paasauksellaan.

Ehkä asia ei olekaan niin mustavalkoinen kuin hän esittää.

Ehkä maailma olisikin syytä nähdä väreissä.

Ehkä hän huomaisi myös hänen presidenttiehdokaskollegoillaan olevan pointeissaan perää.

——-

Edelliseen blogiini liittyen (kts.yllä) kysyisin vielä ehdokas Huhtasaarelta:

– Uskotteko Maan olevan litteä liitteenä olevan kuvamallin mukaisesti, kuten Raamattu esittää? (tämä kysymys liitettynä Maan ikä ja evoluutio kysymyksiin).

Tärkeämpi kysymys:

– Oletteko sitä mieltä virallisesti presidenttiehdokkaana, että koulu valehtelee opettaessaan evoluutiota tosiasiana?

 

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu