Kristinusko ja islam ovat moraalittomia.

Liittyen jatkona edelliseen blogitekstiini;

http://mikahyvrinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249970-vihapuhe-kaksoistan…

jatkan siitä hieman.

 

Minun asemaa moraalisena ihmisenä kyseenalaistetaan jatkuvasti uskovien puolelta, koska en usko jumalaan. Ateisti, joka on vain ihminen, joka ei ole vakuuttunut uskovien esittämistä väitteistä jumalan tai jumalien olemassaolosta. Se ei ole mitään muuta.

Tämä olkoon julkinen vastine.

 

Sarjamurhaaja/kannibaali Jeffrey Dahmer tuli vankilassa uskoon, löysi Jeesuksen ja sai kasteen eli hän pelastuu,
”Joka sen (evankeliumit) uskoo ja saa kasteen, on pelastuva.” (Jeesus).
Lisäksi hänen syntinsä annetaan anteeksi,
Jokainen synti ja herjaus tullaan antamaan ihmisille anteeksi” (Jeesus).
Mutta minut tuomitaan kadotukseen, koska en usko,
”Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.” (Jeesus).
Minun tieni kadotukseen löytyy uskontunnustuksistakin: ”Sen, joka tahtoo pelastua, on ennen kaikkea pysyttävä yhteisessä kristillisessä uskossa. Sitä on noudatettava kokonaisuudessaan ja väärentämättä. Joka ei niin tee, joutuu epäilemättä iankaikkiseen kadotukseen”.
Ja minulle ei myöskään anneta anteeksi, jos sanon Pyhän Hengen olevan naurettava kuten koko pyhä kolminaisuus on (monoteistinen uskonto, jossa kolme hahmoa, jotka jotenkin saatava yhdeksi),
”Joka puhuu Pyhää Henkeä vastaan, hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä eikä tulevassa maailmanajassa.” (Jeesus).
Eli minulle ei anteeksi anneta ja joudun ikuiseen kadotukseen, Dahmer pelastuu.

Otetaan lievempi esimerkki. Joku raiskaa 25 ihmistä väkivaltaisesti, mutta sitten tulee uskoon, löytää Jeesuksen jne., hän pelastuu, mutta minä, koska en usko, joudun kadotukseen.
Tai entäs, jos joku raiskaisi minut väkivaltaisesti 25 kertaa, ei tappaisi, sitten löytäisi Jeesuksen, tulisi uskoon jne., hän pelastuisi, mutta minä raiskattuna joutuisin kuitenkin kadotukseen, koska en usko (ja, jos olisin nainen, niin Raamatun mukaanhan tämän raiskaajan tulisi ottaa minut vaimokseen eli joutuisin raiskaajani kanssa avioon).

Ja näinhän sen on mentävä, että minä joudun kadotukseen ateistina, muutenhan uskosta ja uskomisesta tulisi merkityksetön. Eivät he voi poistaa tätä oppia. Muuten olisi ihan sama uskooko vai ei.

Lisäksi molemmista, niin kristinuskosta kuin islamista löytyy uhkaus niitä kohtaan, jotka eivät usko ja osta tarjousta. Otan muutaman esimerkin molemmista yllä olevan uskontunnustustekstin lisäksi. Nämähän voisi sivuuttaa täysin olankohautuksella, jos ei olisi niin, että iso osa ihmisistä uskoo näiden "pyhien kirjojen" ja niiden päähenkilöiden auktoriteettiin:
 

”Sillä, joka uskoo Poikaan, on ikuinen elämä, mutta joka ei tottele Poikaa, se ei pääse näkemään elämää, vaan Jumalan viha pysyy hänen yllään.” (Raamattu/UT).
”Vedellä ja sanalla sen ajan maailma myös hävitettiin vedenpaisumuksessa. Ja sen saman sanan varassa ovat nykyiset taivaat ja nykyinen maa tulen tuhoa odottamassa. Niitä säilytetään sitä päivää varten, jona tuomio tulee ja jumalattomat tuhotaan.” (Raamattu/UT).
”Ellette usko, että minä olen se joka olen, te kuolette synteihinne.” (Jeesus).
”Joka ei pysy minussa, on kuin irronnut oksa: se heitetään pois, ja se kuivuu. Kuivat oksat kerätään ja viskataan tuleen, ja ne palavat poroksi.” (Jeesus).
”Ne, jotka eivät usko ja kieltävät ilmoituksemme, ovat helvetin tulen asukkaita, ja he pysyvät siellä ikuisesti.” (Koraani).
”Uskottomia odottaa tuskallinen rangaistus.” (Koraani).
”Niiden päällä, jotka ovat syyllistyneet epäuskoon ja kuolleet uskottomina, on varmasti Allahin, enkeleiden ja kaikkien ihmisten kirous.” (Koraani).
”Pelätkää tulta, joka on valmistettu uskottomia varten.” (Koraani).
”Kuka tahansa luopuu islamilaisesta uskonnostaan, hänet tappakaa.” (Sahih Al-Bukhar Vol. 9:57).
”Näin on käynyt toteen Herrasi sana uskottomia vastaan. He kuuluvat Helvettiin.” (Koraani).

jne. jne. jne.

 

Eikö tämä ole vihapuhetta? Selviä uhkauksia esim. minua kohtaan. Nämä tulevat teksteistä, joilla on auktoriteettiasema isoon osaan ihmisistä ja he oikeasti uskovat näihin.

He eivät voi poistaakaan tätä uhkausta, koska se on osa ihan keskeisiä oppeja ja poistamalla se, uskosta ja uskomisesta tulisi merkityksetön, pelastuksesta tulisi merkityksetön, Jeesuksen toisesta tulemisesta ja Allahin tuomiopäivästä tulisi merkityksetön, koska ei olisi sitä vastavoimaa, rangaistusta. Olisi ihan sama uskooko vai ei.

Taho, joka esittää uhkauksia niille, jotka eivät osta tarjousta, on menettänyt moraalisen pohjan sanoa mitään tai ainakaan kyseenalaistaa minun moraalia, jota tapahtuu, "miten sinä muka voit olla moraalinen ja hyvä ihminen kun et usko jumalaan?"

Sinun tulee myös rakastaa ja ylistää jotain, jota sinun on samanaikaisesti pelättävä.
Koraani: ”Pelätkää Allahia ja tietäkään, että Allah näkee kaiken, mitä teette.”
Raamattu: ”Teidän tulee pelätä Herraa, Jumalaanne, palvella häntä ja vannoa yksin hänen nimeensä.”

Sinun on PAKKO ostaa tarjous välttääksesi rangaistuksen ja sitten ylistää ja kiittää tätä samaa tahoa, jota sinun on samanaikaisesti pelättävä ja, joka vahtii sinua 24/7. Haluatko oikeasti tällaisen olevan totta? Pakko kysyä.

Molemmissa, niin Raamatussa kuin Koraanissa puhutaan myös lähimmäisenrakkaudesta ja armosta yms. Ne löytyvät kyllä sieltä. En kiistä.

Ne eivät vaan koske kaikkia. Ne koskevat vain niitä, jotka uskovat tai alkavat uskoa. Niitä, jotka ostavat tarjouksen. Minä taas joudun kadotukseen, ”Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.” (Jeesus), tai helvettiin tai mikä lie.

 

Kristinusko ja islam ovat moraalisesti konkurssissa.

——————–

 

Oletteko muuten huomannut, että kuvaukset helvetistä ovat aina paljon mielenkiintoisempia ja yksityiskohtaisempia kuin taivaan? Taivas vaikuttaa jotenkin äärimmäisen tylsältä kun taas helvetistä on mitä mielikuvituksellisimpia kuvauksia.

Ehkä tämä kertoo jotain koko systeemin ihmistekoisuudesta.

 

Tuli myös mieleen tätä kirjoittaessa, kun puhutaan uskonnollisista ääriliikkeistä, niin ovatko nämä ns. maltilliset kristityt ja maltilliset muslimit itseasiassa se ääriliike, koska vaikuttaa, että he ovat kauimpana niistä uskontojensa teksteistä ja opeista. He ottavat vain itseä miellyttävät kohdat ja sivuuttavat kaiken muun. Rusinat pullasta -uskonto.

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu