Haaste jumalalle.

Kirkko sanoo, papit sanoo, uskovat sanoo…, että jumala on kaikkivoipa. He sanovat tietävänsä, mitä tämä jumala tekee ja on tehnyt ja, että hän tekee asioita tässä todellisuudessa ja välittää.

Miehet kaljuuntuvat. Miksi jumala olisi luonut tällaisen ominaisuuden ja aiheuttaen harmitusta. Vaikuttaa lähinnä vittuilulta.

Kuulun itse tähän hiusten menettämisryhmään kuten kuvasta näkyy. Oli aikaisemmin tuuheat ja vahvat hiukset. Haluaisin ne takaisin.

Tässä haasteeni.

Jumala, anna minulle hiukseni takaisin seuraavan kahden viikon aikana (kaikkivoipa ei varmaan tarvitse kuukausia ja ei mitään pilkun viilaamista vaan ne tuuheat hiukset, jotka mulla oli).

Tuo on se haaste. Mielestäni kaiken lisäksi melko vaatimaton. Alempana on, mitä tarjoan vastineeksi. Kaikkivoipana hän varmasti huomio tämän kirjoituksen, mutta kaikki uskovat ovat vapaita ihan porukalla välittämään viestiä, jos epäilette, että jumala ei itse kykene tätä haastetta huomaamaan.

Jos tämä jumala on sellainen kuin kirkko, papit ja muut sanovat sen olevan, tämän haasteen luulisi olevan pala kakkua hänelle.

Tällä hän estäisi myös minun joutumiseni kadotukseen, jonne "poikansakin" on minua laittamassa;

"jotka eivät usko, joutuvat kadotukseen"– Jeesus.

Niille, jotka nyt ovat kirjoittamassa kommentteihin, että tämä on vain jotain hassuttelua, niin ei ole. Tämä on täysin vilpitön haaste.

Tässä on, mitä tarjoan vastineeksi.

Jos näin tapahtuu, ja tässä se iso koukku; haluan, että näin tapahtuisi, aion marssia seurakuntaan, josta erosin ja liittyä takaisin. Aion myös siitä lähtien jokaisena sunnuntaina käydä sen seurakunnan kirkossa kiittämässä tästä.

Haaste heitetty.

Jäädään odottelemaan ja palataan asiaan kahden viikon kuluttua tai ennemmin, jos haaste on täytetty sitä ennen.

 

 

 

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu