Ruotsala, Päivi Räsänen, Huhtasaari…& co.

"Erottamiseen johtaneet perustelut liittyivät hyvin pitkälti hänen vakaumukseensa ja niihin lausuntoihin, jotka kumpuavat osittain uskonnollisesta vakaumuksesta." – Päivi Räsänen

Hän tässä vihjaa, että Aki Ruotsalalla ei ole mitään vastuuta sanomisistaan, koska ne kumpuavat hänen uskonnostaan.

Että uskonnon varjolla saa sanoa mitä tahansa ILMAN vastuuta sanomisistaan esim. suhteessa työnantajaansa kuten Ruotsalla suhteessa Porijaziin.

Ruotsalan uskonnonvapautta tai mielipiteenvapautta ei ole rajoitettu millään tavalla.

Porijazz festivaali ei vain allekirjoita Ruotsalan typeriä lausuntoja eikä halua olla yhdistettynä millään tavalla "eheytymis" roskaan.

Ja heillä on täysi oikeus tehdä niin.

Siitä on kyse, ei mistään muusta.

Nythän on alkanut myös tämä parkuminen, että heidän uskomuksiaan syrjitään, koska joku sanoikin vastaan eikä hyväksynyt heidän syrjivää ja ihmisten identiteettiäkin loukkaavaa potaskaansa.

Laura Huhtasaari parkuu, että fasismia.

Huhtasaari sanoi Twitterissä, että yhtään homoa ei olisi syrjitty Ruotsalan ollessa johtajana.

Hei Laura, heitä JO syrjittiin kun Ruotsala sanoi JO valittuna uutena johtajana olevansa käsityksessä, että "homoja ei ole olemassa, on vain homoilua". Hän tällä kyseenalaisti Porijazzeilla vierailevien joidenkin ihmisten identiteetin.

Ja Päivi Räsänen:

"Eikö Suomessa ole tilaa kristilliselle vakaumukselle…?"

Mitä täyttä hölynpölyä.

Te olette hallitsevana toimijana ihmisen elämän alussa kun pääasiassa teidän uskontoon lapsia kastetaan (heidän ymmärtämättään mihin siinä liitetään ja, josta ei voi itsenäisesti erota kuin vasta täytettyään 18v.), naimisiinmeno rituaalit tai kuolemaan liittyvät rituaalit jne.

Te saatte valtiolta jotain 100 miljoonaa euroa avustusta, teillä on verotusoikeus, teillä on valtion antamia etuoikeuksia esim. suhteessa muihin uskontoihin jne. jne. jne.

Ja nyt kun joku taho ei hyväksykään jonkun teidän uskontonne edustajan uskonnostaan kumpuavaa, syrjivää ja loukkaavaa höpinää, niin TEITÄ nyt muka syrjitään.

Miten kehtaatte itkeä tästä.

Anteeksi vain, mutta kasvakaa aikuisiksi. Ottakaa vastuu sanomisistanne, älkääkä aina piiloutuko uskontonne taakse kun joku ei hyväksykään teidän sanomisianne ja sanookin vastaan.

Että voi meitä kristittyjä kun ei saada sanoa mitä tahansa ILMAN mitään vastuuta sanomisistamme ja syrjiä muita rauhassa ja yrittää kontrolloida muidenkin ihmisten elämää.

Se on TE, jotka yritätte kontrolloida muiden elämää sellaiseksi kuin teidän on. TE olette sanomassa, että jollain ryhmällä yhteiskunnassa ei voi olla samoja oikeuksia kuin teillä (esim. avioliitto), TE olette kontrolloimassa muiden naisten oikeutta päättää omasta kehostaan ja elämästään (esim. abortti) jne.

Kukaan ei ole pakottamassa teitä tekemään aborttia tai hyväksymään sitä, kukaan ei ole teitä pakottamassa osallistumaan homoparin häihin (edes kakkua ei tarvitse leipoa), te saatte jostain syystä tehdä jopa lakia vastaan ja olla vihkimättä samaa sukupuolta olevia pareja, kukaan ei tule teidän ovellenne kertomaan, että joudutte ikuiseen kadotukseen, jos et osta tätä tarjousta ja ala uskomaan (tähän voisi kertoa yhden kokemuksen. Tuli ovelle Jehovat ja erehdyin avaamaan. No, he alkoivat puhua jargoniaan. Kysyin sitten, että allekirjoitatteko Jeesuksen sanat, "jotka eivät usko, joutuvat kadotukseen",? Sanoivat, että totta kai. Siihen minä, että joudun siis ikuiseen kadotukseen ei-uskovana? Ja he siihen, että "kyllä". Kysyin sitten heiltä, että" ansaitsenko sen"? Tämä sai jotenkin heidän itsevarmuutensa hajoamaan. Toivotin päivän jatkot ja toivottavasti annoin heille pienen siemenen ajatteluun).

Haluatteko, että jatkan listaa?

Mitä vittua te oikein valitatte?!

(anteeksi kielenkäyttöni)

 

Teillä on TÄYSI uskonnonvapaus (etuoikeuksin HUOM.!) ja mielipiteenvapaus. Kukaan ei ole niitä riistämässä.

Se on TE, jotka olette jatkuvasti riistämässä tai eväämässä muilta oikeuksia.

Koska uskotte teillä olevan taivaallinen oikeutus tehdä niin.

 

"For most of human history, religion and bigotry have been two sides of the same coin, and it still shows."

– Christopher Hitchens

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu