Islam, yhtä hölynpölyä kuin mistä plagioi.

On tullut kirjoiteltua enempi kristinuskosta, joten nyt Islamia.

Hollannissa oli tarkoitus järjestää pilapiirroskilpailu Muhammedista. Tuli kuitenkin pupu pöksyyn kun taas nousi uskonnollinen väkivallalla uhkailu.

Sama ilmiö, joka tapahtui jokin aika sitten tanskalaisten pilapiirrosten kanssa. Sen nousseen uhkailun ja väkivallalla pelottelun edessä luovuttiin yhdestä tärkeimmästä arvostamme eli sananvapaudesta. Oltiin täysin löysät housuissa. Jokaisen itseään kunniottavan lehden olisi pitänyt silloin julkaista ne sarjakuvat ja näyttää mistä oli edes kysymys.

Eikä tämä uhkailu ole mikään ääriliikkeiden asia ainostaan vaan kyllä se on olemassa ihan tavallisten kaduntallaajien keskuudessa. Nämä ihmiset eivät myöskään mitenkään väärintulkitse Koraanin tai muita Islamin tekstejä vaan he uskovat niihin ja näin ollen kuvittelevat omaavansa jumalallisen oikeuden siihen uhkailuun. Onhan heillä jumala puolellaan.

Aivan kuten Timo Soinilla ja Päivi Räsäsellä ja Laura Huhtasaarella on omat jumalansa puolellaan.

Ja näin ollen hehän eivät voi olla väärässä.

Eikä väkivallalla uhkailu ole vierasta kristinuskollekaan. Se ei vaan tee sitä enää yhtä läpinäkyvästi. Ei tarvitse mennä kovin kauaa historiassa taaksepäin kun minut olisi poltettu elävältä. Jossain Islamilaisissa maissa tämä voisi tapahtua edelleen. Onhan toki kristinuskossa edelleen se uhkaus olemassa sen keskeisissä opetuksissa. Rangaistus odottaa, jos et osta tarjousta.

Miten heikko ja epävarma pitää uskontosi olla, jos se ei kestä siitä tehtäviä sarjakuvia?

Ja, jos sarjakuva pilapiirros uskonnostasi tai profeetasta tai mistä lie, loukkaa sinua, olet aikuinen, kestä se.

———————————————–

Islam. Luin Koraanin. Ensimmäinen huomio oli, että miten voikaan jokin teos olla tylsä. Vaikka Raamattu on ihan yhtä hölmö, niin mielestäni parempi kirjallisilla arvoilla. Molemmila teoksilla on tietysti kirjallisuus historialliset arvonsa, mutta kyllä se siihen jää.

Jokainen pystyy kirjoitamaan paremman. Moraalisesti ainakin.

Toinen huomio on, että on täynnä uhkailua, lähes käytännössä joka sivulla esim. uskonnottomia ja jumalattomia kohtaan.

Vaikuttaa lainaavan suoraan Raamatusta, juutalaisten ja kristinuskon kirjoituksista. Laatien niiden pohjalle oman kuin sanoen, että mekin halutaan oma! Laura Huhtasaari olisi varmasti tyytyväinen siihen miten hienosti on plagioitu.

Islam on ihan yhtä epämääräistä hölynpölyä kuin ne, mistä se lainaa ja ne ovat jo ihan tarpeeksi epämääräisiä ja hölmöjä.

———————————————–

Lukutaidoton Muhammed saa jossain luolassa ilmoituksen "lue", kolme kertaa. Tämä on sitten muka jumalan lopullinen ja muuttumaton viesti. Viesti, jota hän ei anna edes itse henkilökohtaisesti vaan välittäjän välityksellä, enkeli Gabriel (eikö se tee Gabrielista sen profeetan, koska hän on ensimmäinen, joka jumalan viestin on saanut? Tiedämme myös miten suulliset viestit voivat muuttua kun ne siirtyvät henkilöltä toiselle, joten ei kovin luotettavasti ala).

Älkää ny höpsikö. Oikeasti?!

Tähänkö pitäisi uskoa ja, jos en usko, rangaistaan?

———————————————–

"Miehet olkoot naisten esimiehiä, koska Jumala on asettanut heidät näihin nähden korkeampaan asemaan, ja myöskin niiden suoritusten tähden, joita miesten on omaisuudestaan naisten hyväksi tehtävä. Hyveelliset naiset ovat alistuvaisia ja vaalivat huolellisesti, kätkössä, kaikkea sitä, minkä Jumala on kätköön tarkoittanut. Mitä niihin tulee, joiden puolelta kohtaatte uppiniskaisuutta, niin varoittakaa heitä, erottakaa heidät vuoteestanne ja kurittakaa heitä, mutta jos he silloin tottelevat teitä, niin älkää etsikö riitaa heidän kanssaan. Katso, Jumala on ylevä ja suuri."

——————

"Jos pelkäätte, ett'ette voi menetellä oikeudenmukaisesti orpoja kohtaan, naikaa silloin ne naispuoliset (orpojen joukosta), joista pidätte, kaksi, kolme tai neljä, mutta jos pelkäätte, ett' ette voisi olla tasapuolisia noin useata kohtaan, niin naikaa vain yksi ainoa heistä tai niistä orjattarista, joita omistatte. Tämä on mukavin tapa välttää vääryyttä."…

Koraani, tuo moraalin majakka. Naikaa alaikäiset orvot ja ei tarvitse tyytyä yhteen! Mistä tiedän olevan alaikäisiä? Teksti jatkuu esim. näin: "Ja seuratkaa orpojen (henkistä) kehitystä, kunnes he saavuttavat naimaiän…"

——————

Muutamia esimerkkejä, joita otin ylös ja tällaista se on läpi Koraanin (koskevat esim. minua):

"Ne, jotka hylkivät Meidän ilmoitustamme, poltamme Me totisesti Tulessa. Niin usein kuin heidän ihonsa kärventyy, annamme sen sijalle uuden, jotta he maistaisivat tuskaa, Jumala on totisesti mahtava ja viisas."

”Ne, jotka eivät usko ja kieltävät ilmoituksemme, ovat helvetin tulen asukkaita, ja he pysyvät siellä ikuisesti. .

”Uskottomia odottaa tuskallinen rangaistus.

”Niiden päällä, jotka ovat syyllistyneet epäuskoon ja kuolleet uskottomina, on varmasti Allahin, enkeleiden ja kaikkien ihmisten kirous.”

Pelätkää tulta, joka on valmistettu uskottomia varten.”

”Näin on käynyt toteen Herrasi sana uskottomia vastaan. He kuuluvat Helvettiin.”

"Totisesti ne, jotka eivät usko, sekä Kirjoituksen saaneet että pakanat, joutuvat helvetin tuleen ja jäävät sinne ikuisiksi ajoiksi. Nämä ovat ihmisistä kurjimpia."

jne. jne. jne.

Hadith teksteistä: ”Kuka tahansa luopuu islamilaisesta uskonnostaan, hänet tappakaa.(Sahih Al-Bukhar Vol. 9:57).

Voiko sitä selvemmin sanoa?

Ajatus, että sinun olisi pelättävä jotain ja palvottava sitä ja kiitettävä sitä samalla kun sinun on rakastettava sitä ja ostettava tarjous rangaistuksen uhalla, on sanallla sanoen, kammottava.

"Ne, jotka uskovat ja tekevät hyviä töitä, ovat totisesti parhaita olentoja.

Heidän palkkansa heidän Herransa luona ovat ikiautuuden puutarhat, joita virrat vilvoittavat ja joissa he saavat asua ikuisesti. Heillä on Jumalan mielisuosio, ja heidän onnensa on Jumalassa. Tämä on jokaista varten, joka pelkää Herraansa."

Pelätkää Allahia ja tietäkään, että Allah näkee kaiken, mitä teette.”.

Mikä karmiva ajatus, 24/7 vahtiminen, jopa intiimeimmilläkin hetkillä.

Raamattu ei ole sen parempi: Teidän tulee pelätä Herraa, Jumalaanne, palvella häntä ja vannoa yksin hänen nimeensä.”

Tai otetaan Uusi Testamentti, niin ei pääse sanomaan, "no, se nyt on Vanha Testamentti":

”Sillä, joka uskoo Poikaan, on ikuinen elämä, mutta joka ei tottele Poikaa, se ei pääse näkemään elämää, vaan Jumalan viha pysyy hänen yllään.” (Raamattu/UT).

”Vedellä ja sanalla sen ajan maailma myös hävitettiin vedenpaisumuksessa. Ja sen saman sanan varassa ovat nykyiset taivaat ja nykyinen maa tulen tuhoa odottamassa. Niitä säilytetään sitä päivää varten, jona tuomio tulee ja jumalattomat tuhotaan. (Raamattu/UT).

”Ellette usko, että minä olen se joka olen, te kuolette synteihinne.” (Jeesus).

”Joka ei pysy minussa, on kuin irronnut oksa: se heitetään pois, ja se kuivuu. Kuivat oksat kerätään ja viskataan tuleen, ja ne palavat poroksi.” (Jeesus).

Miksi kukaan haluaisi tämän olevan totta?

Molemmissa on, niin Raamatussa kuin Koraanissa, rakkautta ja armoa yms., mutta ne koskevat vain niitä, jotka uskovat tai alkavat uskoa.

”Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.” – Jeesus.

 

 

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu