Hullu, Hullumpi, Raamattu Osa 2

"Kun Jeesus varhain aamulla oli palaamassa kaupunkiin, hänen tuli nälkä. Hän näki tien vierellä viikunapuun ja meni tutkimaan sitä, mutta ei löytänyt siitä muuta kuin lehtiä. Silloin hän sanoi puulle: "Ikinä et enää tee hedelmää." Siinä samassa viikunapuu kuivettui."

(Matteus 21:18-19)

"Kun he seuraavana päivänä lähtivät Betaniasta, Jeesuksen tuli nälkä. Hän näki jonkin matkan päässä viikunapuun, joka oli lehdessä, ja meni katsomaan, löytyisikö siitä jotakin. Puun luo tultuaan hän ei kuitenkaan löytänyt muuta kuin lehtiä, sillä vielä ei ollut viikunoiden aika. Silloin Jeesus sanoi puulle: "Älköön kukaan enää ikinä syökö sinun hedelmääsi!" Hänen opetuslapsensa kuulivat tämän."

(Markus 11:12-14)

Jeesus puhuu puulle… ja kiroaa sen kun ei ollut viikunoita. En tiedä miksi hän olettaa niitä olevan kun eihän ollut niiden aikakaan. Silti rankaisee viatonta puuta. God works in mysterious ways… Selvästi on Jesse järkimiehiä, jolla kaikki kynät penaalissa!

Siis kuvitelkaa tämä kohtaus mielessänne. Hupia loppupäiväksi!

Jumalalla tuntuu olevan jotain viikunoita vastaan muutenkin kun hän vertaa tässä ihmisiä, joita hän kurittaa, pilaantuneisiin viikunoihin:

"Minä tuon heidän keskelleen miekan, nälän ja ruton! Minä viskaan heidät pois niin kuin pilaantuneet viikunat, joita ei syödä." (Jeremian kirja 29:17)

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu