Case Haavisto

Kumpi on realistisempi ja todenmukaisempi. Tämä Pekka Haaviston maanantai iltana tiedotustilaisuudessaan avaama asiaintila (jota kovin moni ei ole tainnut katsoa):

https://yle.fi/uutiset/3-11099620

Vai,

että on suunniteltu ja olisi käynnissä salainen mysteerioperaatio, jossa sotilaiden vartioimaan leiriin tehtäisiin isku, jossa haettaisiin suomalaiset lapset ainakin pois, vaikka siellä leirissä on linjattu ettei äitejä ja lapsia voi erottaa. Tästä operaatiosta ei olisi informoitu presidenttiä eikä Ulkoasiainvaliokuntaa vaan se tehtäisiin salassa?

C’mon ihmiset!

Tollainen operaatio väistämättä tulisi ilmi.

Maalaisjärjen käyttäminen on sallittua.

Vaikuttaa lähinnä, että Ulkoasiainvaliokunnan Perussuomalaiset eivät ole kuunnelleet tai halunneet kuunnella, mitä Haavisto on kuulemisessa kertonut, koska puheenjohtaja Niikko (PS) uutisissa edelleen puhui operaatiosta, joka olisi käynnissä.

Varmasti on käynnissä selvityksiä leirin tilanteesta, voidaanko jotain tehdä ja miten toimittaisiin, jos leiri purkautuisi, kuten Haavisto on todennut esim. tuossa tiedotustilaisuudessa.

Ministeri Haavistohan olisi vastuuton ja ei hoitaisi hommiaan, jos mitään ei mietittäisi ja pyrittäisi olemaan kärryillä leirin tilanteesta ja siellä olevista suomalaisista, joilla on perustuslaillinen oikeus palata Suomeen.

edit.

Tässä presidentti Niinistö kertoo ja vahvistaa Haaviston kertomukset eli tieto valmisteluista ja virkamiehen nimityksestä on kulkenut ja ettei päätöstä ole kuten Haavistokin on kertonut:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006330254.html

 

+2
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu