Eduskunnan öykkäripuolueen (Perussuomalaiset) vaikutus alkaa näkyä.

Sanoin, että jään tauolle ja jäänkin, mutta tämän vielä kirjoitan kun unohdin, että tästä piti vielä.

Olen sanonut aiemmin ja sanon sen uudelleen. Öykkäröinti ja muiden haukkuminen valuvat ylhäältä alaspäin.

Meillä on eduskunnassa puolue eli Perussuomalaiset, joka ei kunnioita yhteisiä pelisääntöjä (kävi hyvin ilmi esim. elvytyspakettikeskustelussa), se piti eduskuntaa panttivankina estäen sen työskentelyä ja demokraattista päätöksentekoa omalla julkisuuden tavoittelullaan. Sen edustajat valvottivat eduskunnan työntekijöitä/puhemiehiä läpi öitä turhan päiten. Meni työpaikkakiusaamisen puolelle. Sen edustajat haukkuu ihmisiä somessa ja sen ulkopuolella. Muut ovat maanpettureita ja ministerit persereikiä kuten vaikkapa edustaja Peltokangas mölisi aiemmin:

Eduskunnassa käytetään rasistista kieltä ihan puheenjohtajan johdolla mm. puhumalla partalapsista.

Ja solvasihan pj. myös opettajien järjestöä rasistisella termillä:

Media oli hiljaa.

Pj.:n esimerkin johdosta esim. somessa rasismi rehottaa aivan avoimesti. Tässä Persu esimerkkejä:

 

Levitetään disinformaatiota, vääristellään, lietsotaan epäluottamusta ja epäjärjestystä jne. (blokista voi käydä lukemassa esimerkkejä).

Hyökätään tutkijoita, kouluja (pj.:n tukema ilmiantokampanja opettajista esim.), poliisia vastaan ym.

Pitäisi uskaltaa sanoa, että emme tee yhteistyötä tällaisen tahon kanssa. Kokoomus ei ainakaan tähän näytä kykenenevän vaan Orpo ilmoittanut, että valmiina hallitukseen tämän sakin kanssa. Kokoomus valmis viemään öykkärit, rasistit ja muiden haukkujat hallitusvastuuseen.

Tämä tällainen valuu alaspäin. Kun eduskuntapuolueen edustajat käyttäytyy välillä kuin pahaiset koulukiusaajat, ei tarvitse ihmetellä menoa siitä alaspäin. Väitän kyllä, että Persujen kielenkäytöllä ja käyttäytymisellä on ollut yllä mainittuja lisäävä vaikutus. Sitä tehdään avoimemmin. Käytetään rasistista kieltä, ihmisiä haukutaan ja uhkaillaan. Mielestäni tällainen on lisääntynyt.

Miksi taivumme tällaisen alle?

Nyt lastenteatteri muutti esitystään kun öyhöt uhkailijat alkoivat haukkua ja suoltaa törkyä ja uhkailla tulevansa lyömään pesäpallomailalla päähän, jos esitys esitetään. Miksi? Koska siinä oli jotenkin rokotuksiin viittaava kohtaus (ei mitään tekemistä koronan kanssa, oli 40v. vanha kohtaus).

Tämä on seuraus kun käännetään pää ja hiljaisesti hyväksytään. Se eskaloituu.

Jos joku aukoo esim. täällä päätään minun tekstien johdosta, niin so fucking what? Siinähän aukoo. En sen seurauksena lopettaisi kirjoittamista. En suostu taipumaan sellaisen alle.

Ymmärrän kyllä tuossa lastenteatterijutussa turvallisuusnäkökulman hyvin, mutta olemme vaarallisella tiellä, jos uhkailemalla, haukkumalla ja sillä ettei kunnioita muita ja yhteisiä pelisääntöjä aletaan saada läpi asioita ja tällaiselle annetaan periksi. Eduskunnassa muiden haukkuminen, rasistinen kielenkäyttö ja ettei kunnioiteta yhteisiä pelisääntöjä on yhden puolueen toimintatapa. Se viimeistään elpymispaketin yhteydessä kävi selväksi.

Olin kyllä siitä tyytyväinen miten esim. useimman eduskuntapuolueen edustajat aivan selväsanaisesti tuomitsivat Persujen käytöksen elvytyspaketin yhteydessä. Se ei ollut asiallista.

Mielestäni on nähtävissä Persujen vaikutus yleiseen käytökseen. Se on huonontunut.

Kuten olen kirjoittanut jo aiemmin. Näin siinä käy. Ylhäältä se valuu alaspäin.

Tällaisen alle ei pidä taipua saati hyväksyä.

Eduskunnan tulisi näyttää esimerkkiä. Antaa Persujen louskuttaa ja haukkua ja aukoa päätään, mutta ei tehdä yhteistyötä kuin välttämätön. Ja oiotaan asiallisesti heidän vääristelynsä.

 

 

+6
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu