Halla-aho pilkkaa nuorta vähemmistönaista, Vihdin Persu tanssii kuolleen haudalla (normipäivä Perussuomalaisissa).

Vähemmistöön kuuluva nuori nainen saanut Vuoden nainen -tittelin.

Jokainen järkevä ja asiallinen olisi onnitellut valinnasta. Mitä tekee Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho? Hän pilkkaa ja naljailee naisen kokemasta rasismista ja epäluuloista (kuvaliite yllä).

Vihdin Perussuomalainen Granlund taas jatkaa Turtiaisen viitoittamalla tiellä. Kuvaliite tekstin lopussa.

Halla-aho pilkkaa saamelaista nuorta naista hänen kokemastaan rasismista ja ennakkoluuloista. Vihdin Perussuomalainen edustaja tanssii kuolleen haudalla. Euroedustaja/presidenttiehdokas Huhtasaari puolustelee natsitervehdystä (kts.blokista juttu), eduskuntaryhmän vpj. Mäkelä on kuin pahainen koulukiusaaja somessa jne. jne. Alkaisiko jo silmät heräämään kaikilla. Myös ruususen unessa olevalla medialla. Ei Turtiaisen sivuun siirto mitään muuttanut (ei erotettu puolueesta). Kyse on rakenteellisesta rasismista ja esim. etnisten vähemmistöjen pilkkaamisesta ja syrjimisestä. Se lähtee puolueen johdosta ja laskeutuu aina eduskuntaryhmästä, paikallisosastojen kautta nuorisojärjestöön. Kun äänestät Perussuomalaisia, olet tukemassa tätä, vaikka et itse rasisti ja vähemmistöjen pilkkaaja olisikaan (eikä kaikki Persuja äänestävät tai jäsenet tietenkään olekaan).

Eduskuntaryhmän pj. Ville Tavion mukaan PS haluaa olla järkevä keskustelija. Tämä viesti ei ilmeisesti ole kantautunut puheenjohtajalle asti. Eikä kyllä Taviolle itselleenkään.

Turtiainen erotettiin epäasialllisen somekäyttäytymisen vuoksi. Onko puheenjohtaja Halla-ahon käytös asiallista? Hyväksyykö puolue?

Ja huomautan ettei ole yksittäistapaus Halla-ahonkaan kohdalla.

Yksittäistapaus Halla-ahon kohdalla. Huutonaurua aiheuttava väite lähinnä.

Ex-Persu Maria Lohelan lausunto pitää oikein hyvin paikkansa:

”Perussuomalaisten perusongelma on melkoinen ilkeys, joka kiteytyy eduskunnassa.”

Ja tietysti rakenteellinen rasismi ja vähemmistöjen (etnisten ja muiden) pilkkaaminen ja syrjintä. He itse tietenkään eivät sitä ongelmana näe, koska se on puolueen rakenteessa. Heidän kannatuksensa olisi huomattavasti pienempi ilman tätä porukkaa. Porukkaa, jota vetää itse omalla esimerkillään puheenjohtaja ja puolueen johto.

Kuvaliite Vihdin Persuun:

+8
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu