Halla-ahon ankea Helsinki.

Helsingin ei tarvitse olla monikulttuurinen, ei monikielinen, ei maailmankaupunki, ei sateenkaari- ja ilmastokaupunki. Näin sanoi Helsingin pormestarikilpaan liittynyt Halla-aho.

Nämä ovat populistista hömppää, joka ei linkity reaalimaailmaan.

Tässä hyvä viesti:

Ja Halla-aho sanoi tämän Senaatintorin ollessa taustalla. Olen aikaisemminkin todennut, että Persut ovat kuin parodia itsestään. Jos joku kirjoittaisi heistä sketsin. Moni jo kuvasta bongaa monikulttuuria mm. Venäjän keisari Aleksanteri II:sen patsaan.

Helsinki/Suomi on ja on ollut monikulttuurinen ja monikielinen, kaksikielinen jo laissa. Halla-ahon Helsinki ja Suomi on koskaan olemassa olematon utopia.

Persut vastustivat kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen rakentamista, koska se johtaa ”laadullisesti epäedulliseen väestönkasvuun”. Muutamaa päivää myöhemmin Halla-aho päivitteli asumisen kalleutta Helsingissä.

Halla-ahon Helsinki ei olisi pienituloisille.

Se ei olisi eri kulttuureista tuleville.

Se ei olisi eri kielille.

Se ei olisi seksuaalivähemmistöille. Halla-ahon Helsingissä ei Pride- tapahtumaa järjestettäisi, koska ei tarvitse olla sateenkaarikaupunki.

Se ei olisi ilmastosta/elinolosuhteista huolehtiville.

Vai olisiko monikulttuurissa ja monikielisessä kyse kuitenkin vain erivärisistä, tietyistä paikoista tulevista, koska Halla-aho on rasisti?

Halla-ahon Helsinki ei olisi maailmankaupunki.

Jos Helsinki haluaa kukoistaa sen tulee olla kansainvälinen, avoin ja maailmankaupunki, jossa erilaiset ihmiset tuntevat olevansa tervetulleita.

Halla-ahon teesit eivät toivota ihmisiä tervetulleiksi kansainväliseen, elävään, avoimeen, iloiseen pääkaupunkiin vaan Halla-ahon Helsinki olisi harmaa, eristynyt, sisäänpäinkääntynyt mököttäjä, joka näivettyisi mitäänsanomattomuuteen.

Halla-ahon Helsinki olisi vain hänen itsensä kaltaisilleen. Se olisi vain Halla-ahon klooneille ja niiden hännystelijöille.

Se olisi ankea Persu-sketsi.

+9
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu