Halla-ahon höyhenenkevyt puheenvuoro etnonationalisteista.

Ilta-Sanomissa juttu, jossa Perussuomalaisten pj.Halla-aho kertoo puolueen haluavan tiukentaa otettaan nuorisojärjestöstään, jossa etnonationalismi päässyt valtaan.

IS: Perussuomalaiset haluaa tiukentaa otettaan nuorisojärjestöstään sääntömuutoksella, jonka myötä äänivaltainen jäsenyys nuorisojärjestössä edellyttäisi jäsenyyttä emopuolueessa.

Hän suorastaan jyrähtää:

En mielelläni käytä nimitystä etnonationalisti, puolueen omakin linja on, että suomalaisuus on muutakin kuin mitä ihmisen passissa sanotaan, mutta näitäkin asioita voidaan lähestyä hyvin monilla eri tavoilla, eivätkä minkäänlaiset rotuopit ole maahanmuuttoon liittyvien tavoitteidemme kannalta millään tavalla tarpeellisia tai toivottavia, kun taas joillakin tahoilla niitä pidetään suorastaan politiikan ydinkysymyksenä.”

Ei tarpeellisia ja toivottavia…

Minä voisin käyttää kyllä nimitystä etnonationalisti kun joku sellainen on. Ja sanoa etten hyväksyisi sellaista omassa puolueessa missään muodossa.

Voi lähestyä hyvin monilla eri tavoilla…

Hyväksyykö ne vai ei?, siinä olennainen kysymys.

Taitavasti hän toruu, mutta tavallaan ei. Tervetuloa vaan kunhan olette puolueen jäsen ja ette tee rotuopista ydinkysymystä.

Nyt on kyllä pidetty painava puheenvuoro.

IS: Uutissuomalaisen mukaan emopuolue harkitsee yhteistyön lopettamista, jos sääntömuutos ei mene nuorisojärjestön helmikuun lopulla pidettävässä kokouksessa läpi.

Jopa ihan harkitsee.

Muut puolueet varmaan kykenisivät seuraavaan:

Emme hyväksy puolueessa minkäänlaista rotuoppia ja etnonationalismia. Näitä ajaville ei ole puolueessamme tai nuorisojärjestössämme paikkaa missään muodossa

Halla-aho ja Persut:

No, rotuoppi ei ole millään tavalla tarpeellista ja toivottavaa tavoitteidemme kannalta.

MikaHyvrinen1

"I look forward to discovering further frontiers of my ignorance." - Christopher Hitchens

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu