Halla-ahon PS, rasistinen/etnonationalistinen + pari muuta juttua.

Yllä Perussuomalaisten pj. Jussi Halla-aho kertoo ihan itse puolueensa olevan rasistinen ja etnonationalistinen.

Suomihan on ja on ollut monikulttuurinen ja -etninen pitkään. Täällä on ruotsalaista ja venäläistä kulttuuria, on saamelaiset, romaneja, tataareja ym.

On ihmisiä eri puolilta maailmaa, on monikulttuurisia perheitä, joissa esim. toinen vanhempi suomalainen ja toinen muualta.

Kieli sukua virolle, unkarille, karjalalle, saamelaiskielille jne.

Jokaisen suomalaisen perimä voidaan myös jäljittää Afrikkaan, josta Homo Sapiens lähti levittäytymään. Jäljittämään niihin muutamaan tuhanteen yksilöön, jotka olivat jäljellä. Olimme lähellä kuolla sukupuuttoon ja liittyä kaikkien muiden ihmislajien joukkoon.

Esim. Halla-aholla ja Huhtasaarellakin on myös neandertalinihmisen geenejä (neandertalit olivat toinen ihmislaji, josta emme ole kehittyneet vaan on ollut risteytymistä).

Suomen alueella saamelaisten esivanhemmat ovat todennäköisesti olleet alkuperäistä väestöä. Ehkä meidän, Persut mukaanlukien, tulisi siis häipyä tältä alueelta ja antaa se takaisin saamelaisille…

Jne.

Mites Halla-aho tämän kaikkien Perussuomalaisten haikaileman monokulttuurin ja -etnisyyden aikoo toteuttaa?

Pitääkö monikultturiset perheet rikkoa?

Pitääkö maasta poistaa kaikki muut, jotka eivät ole ns. kantaväestöä?

Vai olisiko mahdollista, että Halla-aho ja puolueensa ovat rasisteja? Vai haluavatko he kaikenlaiset eri etnisyydet ja kulttuurit pois?

Se on vain tietynlaiset ja näköiset kulttuurit ja ihmiset, jotka eivät tänne mahdu.

Halla-ahon omin sanoin ”oikeastaan kukaan Perussuomalaisista ei halua monietnistä tai -kulttuurista Suomea…” eli siis Suomea, jota se on ollut jo pitkään.

Halla-aho toteaa, että tämä näkyy ”johdonmukaisesti myös ohjelmassamme ja kaikessa käytännön toiminnassamme”. Kyllä näkyy. Persujen rasismi näkyy johdonmukaisesti heidän käytännön toimissaan ja viestinnässään. Seuraa vain twitteriä ja vielä kun seuraa sellaista ei niin näkyvää toimintaa esim. viestien tykkäyksiä.

Yksi esimerkki. Laura Huhtasaari tykännyt trollitili Angela Sinivaara viestistä: 2015 vyöryn jälkeen tulee laskea yhteen kaikki turvapaikan hakijoiden tekemät raiskaukset ja murhat jne ja antaa jokaiselle turvapaikanhakijoita maahantuoneelle ja väestönvaihtoa promonneelle kommarille kullekin yhtä monta vuotta vankilaa kuin raiskauksia ja murhia on tapahtunut.

———————–

Vähän lisää muusta.

”Hesari ei ole vielä kyennyt päättämään, voittaako Trumpin Sanders vai Buttigieg. Sanders on ihanan kommunisti, ja Buttigiegillä on muita oleellisia hyveitä.” – Halla-aho (twitter)

Komministikortti ja viittaakohan Halla-aho ”muita oleellisia hyveitä”, Buttigiegin homoseksualisuuteen ivallisesti?

Mika Niikon Kiinan seikkailuista.

Hiljaa ovat Persut.

Käännetäänpä asia toisinpäin.

Mika Niikko, Vihreiden kansanedustaja ja ulkoasiainvaliokunnan pj. olisi toiminut raportoidulla tavalla. On mm. tuonut kiinalaisen kenraalin eduskuntaan, josta kerrotaan ”Li Deyin siviili- ja sotilastutkijan kaksoisroolista on varoitettu Yhdysvaltain kongressin valiokunnan raportissa.” (Suomen Kuvalehti).

Minkähänlaisen älämölön Perussuomalaiset nostaisivat Vihreiden Mika Niikosta?

Ei tarvita kovin rankkaa aivojumppaa, että voi kuvitella sananparsia,

”maanpetturi!”

”Niikon on erottava välittömästi!”

yms.

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu