Hallitus vastuussa kaikesta, kukaan muu ei mistään ja kysellä ei muiden vastuiden perään saa!

Koronan aikaisen keskustelun perusteella hallitus on vastuussa kaikesta. Hallitus on myös syyllinen kaikkeen.

Kun hallitus on ottanut merkittävästi velkaa ja tehnyt toimia ja laittanut rahaa liikkeelle yritysten ja ihmisten tukemiseen, on kantanut vastuuta ja ottanut isoa iskua vastaan myös kansan terveydestä huolehtien, niin jatkuvasti valitettu, että väärin annettu ja lisää pitää saada ja antaa.

Nyt iso vakavarainen yhtiö päättää sulkea kannattavan tehtaan keskellä vakavinta kriisiä sitten sotien ja pääministeri kyselee täysin asiallisesti ja perustellusti vastuun perään.

Reaktio on se, että mitä se nyt noin. Ei noin saa sanoa. Hyökkäys, uhmakkuutta. Kokoomuksen Kai Mykkänen mm. uudelleentwiitannut viestin, jossa Marinia verrataan Trumpin puppupuheisiin.

Persut puhuvat hallituksen kiilusilmäisestä ympäristöpolitiikasta, pistävät tehtaan sulkemisen hallituksen syyksi.

UPM:n vastuu ratkaisusta on häivytetty.

Edelleenkään en ole saanut yhtään järkevää perustelua, mitä näissä pääministerin Ylen Ykkösaamun ajatuksissa on sellaista, mitä pitää näin raivokkaasti vastustaa vallitsevassa tilanteessa? Mistä olette siis eri mieltä? Eikö Persut tai Kokoomus allekirjoita näitä?

 

Koko Marinin vastuiden perään kyselyistä liikkeelle lähtenyt keskustelu on täysin käsittämätön. Yhtä käsittämätön on niistä seurannut reaktio.

Pekka Vennamo (SMP:läinen). Eikö tämä kuulosta siltä, mitä esim. Persujen pitäisi nyt lausua UPM:n ratkaisusta, sen kuuluisan ”pienen ihmisen” puolesta?:

—————–

Olkaamme johdonmukaisia sitten. Jos Kaipolan tehtaan sulkeminen oli hallituksen syy, niin sitten näiden tehtaiden sulkeminen oli edellisen hallituksen syy, jossa niin Kokoomus kuin Persut olivat. Valtiovarainministerinä hääräsi Petteri Orpo:

+1
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu