Hömppä-opposition edesottamuksia osa 3 – naurettavaa pelleilyä.

Oppositio on nyt sitten vetäissyt esiin uhriutumiskortin.

Eli ensin syytetään pääministeriä ja hallitusta ja terveysviranomaisia valehtelusta ja harhauttamisesta ja kun osoittautuu lähes välittömästi, että mitään perusteita ei ole, uhriudutaan kun syytösten kohde sanoo vähän vastaan.

Otan pari esimerkkiä.

Tämän siis sanoo sama taho, joka syytti Marinia, hallitusta ja terveysviranomaisia perusteetta valehtelusta.

Jani yrittää kansainvälistyä. ”Heavy political assault”?! Salli mun nauraa.

Janihan jättää kertomatta, että puolueensa ja oppositio syytti pääministeriä valehtelusta ilman perusteita ennen ”heavy political assault”.

Sellaista facepalmia ei ole vielä keksittykään, joka tähän sopisi, joten tyydyttävä tähän:

Laitetaanpa tämä ”heavy political assault” tähän:

LiikeNytin Harkimo kirjoitti, että Marin syyttää oppositiota vihanlietsonnasta. Ilmeisesti jäi huomaamatta kysymykset…

Samaan aikaan kun Kokoomus antaa epäluottamusta vastuuministeri Kiurulle maskeista ja koronan hoidosta maassa, joka parhaiten tilannetta hoitaneiden maiden joukossa, se arvostelee SDP:tä vaalitilaisuuden pitämisestä, vaikka itse piti omaa vieressä. Onko vastuuministeri tehtäviensä tasalla kysellään oppositiosta samaan aikaan kun Suomi kaikilla mittareilla parhaiten koronaa hoitaneiden ja selviytyneiden joukossa…

Mitä eroa näet näissä kuvissa?

        

 

Samaan aikaan Persujen pj. Halla-aho tytöttelee naisministereitä ja väittää ettei virheitä kyetä myöntämään:

 

Mielestäni ainakin meidän terveysviranomaiset ansaitsivat opposition pahoittelut, koska voi olla sen esittäminen pääministerille ja hallitukselle ylivoimaista. Esim. THL:ssä tehty yötä myöten töitä kovalla kuormituksella (THL:stä leikattiin kun Persut/Kokoomus hallituksessa).

Mitä tulee siihen maskiselvitykseen, niin senkin oppositio olisi ihan itse voinut tarkistaa, mistä siinä oli kyse ja kuka sen teki.  Sehän oli ainoastaan kirjallisuusselvitys eli sen hetkisen tieteellisen tutkimuskirjallisuuden tarkastelu:

https://stm.fi/documents/1271139/21475529/UKKt+STMn+maskiselvityksest%C3%A4.pdf/8bfc6182-57db-2ec4-9ca4-639a46b10473/UKKt+STMn+maskiselvityksest%C3%A4.pdf

https://stm.fi/-/selvitys-kasvosuojusten-kaytosta-koronavirustartuntojen-ehkaisemisessa-laajaa-vaihtelua-maakohtaisissa-linjauksissa-ja-vahan-tutkimustietoa

—————

Oppositio on myös nähnyt tarpeelliseksi tyrmistyä Marinin korumainoskuvasta.

Opposition puolella on vähätelty pääministerin pätevyyttä ja osaamista, koska hän on korumainoksen mallina. Mm. sanotaan Marinin esiintyvän ”puolialastomana”.

”Onko kyseessä pääministeri, joka hoitaa maatamme koskevia kriittisiä haasteita vai katseita kääntävä malli?”, on yksi kommentti ym. vastaavaa.

Sitä sopii kysyä, että miksi?

En voi käsittää miksi tämä ketään vaivaisi, mutta näköjään vaivaa.

Tyylikkään ja pätevän naisen tyylikäs kuva:

 

Mites te Marinin vähättelijät pidätte näistä, sama reaktio?

Tässä itse Marski kekkuloi munasilteen hevosen selässä. Ihan armeijan ylipäälliköksi ja presidentiksi pääsi (itse mietin, mitä mietti hevonen? Oliko hevoselta kysytty onko sinut tilanteen kanssa? Ilmeestä päätellen päällä jonkinasteinen järkytys):

Tässä taas Kekkonen Suomen Kuvalehdessä jonkin sortin mekkoa muistuttavassa kaavussa:

Kerrotte varmaan nyt kansalle, että olivat epäpäteviä, osaamattomia johtajia Marski ja Kekkonen…

Tuleva armeijan ylipäällikkö ja presidentti mies voi kekkuloida munasilteen hevosen selässä ja mies presidentti voi esiintyä lehdessä ”puolialasti”, mutta naispääministeri ei voi esitellä korua kaulassa.

 

Täytyy kyllä todeta, että opposition viimeaikainen meno on ihan naurettavaa pelleilyä.

+11
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu