Inhimillinen hallitus (koronatilanne)

Koko hallitus painaa pitkää päivää, yötä myöten. Esiintyy rauhallisesti, maltin säilyttäen. Pääministeri esiintyy mielestäni mielettömän hyvin ja tasavallan presidentti myös.

Ei hallitus virheetön ole, mutta on valmius reagoida niihin ja korjata. Valtava määrä asioita pöydällä ja iso määrä muuttujia ja kysymyksiä, joihin ei ole antaa vastauksia, joten vaatimus saada kaikki kohdalleen 100%:sti on kohtuuton. Toki siihen pyritään. Tekevät parhaansa.

Hallitus ei ole myöskään kasvoton, joka tekisi työtään jossain, missä lie. He ovat kosketuksissa ihmisiin. Viestittely esim. sosiaalisessa mediassa on rohkaisevaa.

Jakavat mm. tunnelmia taustalta esim. kuvina opetusministeri Andersson Twitterissä. Tai pääministeri yhden päivän levähdyshetkestään ulkona.

Heistä jotenkin huokuu, että tekevät kovalla asenteella hommia. Kaikkien täällä asuvien eteen.

Ja paneutuvat tehtäviinsä.

Hyvänä esimerkkinä käyköön, vaikka sisäministeri Ohisalo, joka vielä yöllä oli seuraamassa poliisin Uudenmaan rajavalvonnan alkuhetkiä:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sisaministeri-maria-ohisalo-seurasi-yolla-uudenmaan-eristysta-hyvinkaalla-kommentoi-jattioperaatiota-mtv-lle-kyllahan-tassa-tyota-riittaa/7773792#gs.20bqeg

 

+3
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu