Jussi Halla-aho on Persuista tulevan kuran alkulähde ja esimerkki! (Suomen Perusta/Totuus Kiihottaa)

Hieman hämmentyneenä joutunut lukemaan joidenkin medioiden (mm. HS) päänsilittelykirjoituksia Perussuomalaisista ja Jussi Halla-ahosta tämän Persujen ajatuspajan Suomen Perustan projektin ”Totuus Kiihottaa” tiimoilta.

Eikö uskalleta muuta?

No, minä uskallan.

Ko. teoksessa ei ole mitään, mitä Perussuomalaisista ei olisi kuultu aiemmin. Se on samaa jatkumoa. Heidän mm. kannattajakenttänsä on täynnänsä ihan samaa kuraa kuin Totuus Kiihottaa. Seuratkaa esimerkiksi ministeri Ohisalon Twitter viestien kommentointia (poislukien ilmeiset trollitilit).

Persujen käsienpesuyritys on lähinnä naurettava. Ilmeisesti jotkut menee edelleen retkuun.

Jussi Halla-aho omassa blokissaan kirjoittanut maahanmuuttajista roskaväkenä, hän on kirjoittanut Afrikan ihmissaastasta. Ne blokikirjoitukset ovat hänen kannatuksensa pohja. Halla-aho ei ole puolueen keskilinjaa, kuten HS väittää. Hän on kaiken Persuista tulevan kuonan ja kuran alkulähde ja esimerkki!

 

 

Tällaista löytyy myös:

”Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan.”

Tai:

”Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.”

Jussi Halla-aho myös tuntee Hankamäen ja tietää hänen aiemmat kirjoituksensa:

On mielestäni noloa ja hävettävää medioiden kirjoittavan Halla-ahon olevan jotenkin maltillinen Persu ja hämmentävää on se päänsillittely.

Totuus Kiihottaa on Persujen ajatuspajan projekti (veronmaksajien rahoilla), sen teki Persujen eduskuntavaaliehdokkaana ollut henkilö (jonka Halla-aho tuntee), teos julkistettiin Perussuomalaisten omassa tilaisuudessa. Paikalla puolueen puheenjohtaja Halla-aho.

 

Ei mitään tekemistä puolueen kanssa vai…?

 

+3
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu