Jussi Halla-ahon harhainen facebook-kirjoitus.

Jussi Halla-aho on kirjoittanut facebookkiin todella vainoharhaisen tekstin.

On epäuskottavaa ja epätodennäköistä, että Isis-naiset olisivat päässeet ulos leiriltä tai Turkin rajan yli omin avuin. Kysymys kuuluu, mitä Suomen ulkoministeriön asiamies on alueella tehnyt ja kenelle on maksettu. Mahdollisesti Isisille. Isisin ja vihreiden tavoitteet kohtaavat siinä, että kumpikin haluaa fanaatikkojen palaavan länsimaihin jatkamaan tihutöitään.
On itsepetosta kuvitella, että Suomeen tulevia Isis-naisia saataisiin vastuuseen mistään. Uhrit ovat kuolleita, ja naiset ovat pysyvästi naamioituja. Eikä oleellista edes ole se, ovatko he konkreettisesti syyllistyneet mihinkään. He kannattavat veristä ja primitiivistä ideologiaa ja edistävät sen leviämistä Suomessa.
On erittäin huolestuttavaa, että ulkoasiainhallinto ja sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeriö ovat vihreiden kaltaisen liikkeen hallussa. Viimevuotisessa Korpi-operaatiossa kaikki Isis-naiset pyrittiin tuomaan Suomeen. Medialle ja eduskunnalle valehdeltiin härskisti operaation olemassaolosta kunnes asiakirjat vuotivat julkisuuteen.
Kevättalvella sisäministeri Ohisalo ryhtyi Erdoganin kumppaniksi ja yritti sabotoida Turkin masinoiman siirtolaisinvaasion torjuntaa Kreikan rajalla. Perussuomalaiset vetivät koronakriisin puhjettua herrasmiesmäisesti välikysymyksensä pois, mutta pandemia ei ole hillinnyt Ohisalon ja kumppaneiden vimmaista projektia maahanmuuttolainsäädännön rikkomiseksi pala kerrallaan. Hetki sitten annettiin työskentelyoikeus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille. Nyt eduskuntaan on tulossa esitys, joka ulottaa alaikäisille turvapaikanhakijoille tarkoitetut palvelut ja edut 25-vuotiaille.
Ulkoministeriön pitäisi edistää Suomen etua ulkomailla ja sisäministeriön suomalaisten turvallisuutta kotimaassa. Kumpikaan ei tee tällä hetkellä kumpaakaan. Kumpikin on valjastettu edistämään vihreää maahanmuuttoagendaa. Keskusta ja demarit ovat sen tahdottomia tukimiehiä.

Halla-aho esittää todella kovia syytöksiä, joiden ei pitäisi antaa mennä läpi. Hän vihjailee, että Suomen valtio olisi maksanut Isisille. Mitä tulee suomalaisiin viranomaisiin Turkissa, on siellä se Suomen suurlähetystö. Konsulilain ja konsulipalveluiden mukaan on toimittu aivan normaalisti.

Halla-aho kirjoittaa Isisin ja Vihreiden tavoitteiden kohtaavan siinä, ”että kumpikin haluaa fanaatikkojen palaavan länsimaihin jatkamaan tihutöitään”. Täyttä soopaa ja ala-arvoista.

Halla-aho kirjoittaa korpi-operaatiosta, josta tiedämme, ettei se ollut operaatio vaan viranomaisyhteistyöverkosto ja niiden välinen toimintasuunnitelma sen varalle mikäli jokin tilanne konkretisoituu. Haaviston salainen Korpi-operaatio perustuu toimittaja Timo Haapalan juttuun. Vielä näköjään tämäkin elää.

Väitteet Ohisalosta on aivan harhaista. Hän väittää Ohisalon sabotoineen Turkin ja Kreikan välisessä tilanteessa.

Halla-aho sanoo Perussuomalaisten vetäneen ”herrasmiesmäisesti” välikysymyksen pois. Eiköhän kyse ollut siitä, ettei heillä ollut muuta vaihtoehtoa. Olisi nimittäin näyttänyt todella huonolta siinä tilanteessa. Halla-aholla ja Persuilla meni ns. löysät housuun.

Halla-aho väittää Ohisalon ja kumppaneiden yrittävän rikkovan maahanmuuttolainsäädäntöä. Kuten Halla-ahokin tietää, muutokset ovat väliaikaisia tässä koronatilanteessa.

Halla-aho: Ulkoministeriön pitäisi edistää Suomen etua ulkomailla ja sisäministeriön suomalaisten turvallisuutta kotimaassa. Kumpikaan ei tee tällä hetkellä kumpaakaan. Kumpikin on valjastettu edistämään vihreää maahanmuuttoagendaa. Keskusta ja demarit ovat sen tahdottomia tukimiehiä.

Tämä on ihan höttöä ja harhaista omille kannattajille paasausta. Ei se kellekään muulle läpi menekään. Halla-ahon kasetti ei kestä enää olla muuta kuin se scripta-blokissa kirjoittanut Halla-aho. He ovat yksi ja sama henkilö kuten huomaamme.

Halla-ahon kirjoitus on harhainen, valheellinen ja esittää sen verran kovia syytöksiä ettei pitäisi päästää läpi olankohautuksella.

+6
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu