Jussi Halla-ahon motto: tee itse sitä, mistä muita syytät.

Halla-aho on kommentoinut Antti rinteen lausuntoa:

Mitäs se Rinne sanoi:

Rinne EI leimaa koko puoluetta toisin kuin Halla-aho väittää. Hän vain toteaa kaikkien havaittavissa olevan faktan. Ainoa asia, mikä tässä on ala-arvoista on Halla-ahon oma reagointi. Se kertoo ettei hän tule tekemään yhtään mitään puolueessaan olevalle äärioikeistoveljeilylle ja QAnon salaliittolaisille (joita vastaavat USA:ssa hyökkäsivät kongressiin), joita löytyy kuntavaaliehdokkaistakin. Heille on puolueessa tilaa ja sijaa.

Presidenttiehdokas ja Euroedustaja Huhtasaari mm. oli loppuvuodesta puhumassa mielenilmaisu tilaisuudessa eduskuntatalon edessä, jossa mukana oli näitä sekä syyskuussa puolueen kansanedustajia oli samassa mielenilmaisussa eduskuntatalon edessä äärioikeistolaisten ja QAnon porukan kanssa. Tilaisuudessa vaadittiin hallituksen eroa.

Itseasiassa järjestäjä tilaisuudessa, jossa Huhtasaari oli puhumassa taisi olla kuntavaaliehdokas Helena Puustinen (QAnon).

 

Mitäs Halla-aho on itse sanonut?:

Toisin kuin Rinne Persujen kohdalla, Halla-aho leimaa koko Vihreän puolueen. Ja Vihreiden kutsuminen vaaralliseksi ääriliikkeeksi on jo melkoisen paksua.

Vanha KGB:n motto; tee itse sitä, mistä muita syytät.

—————————————————–

 

 

 

 

+4
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu