Kansanedustaja Veikko Vallinin (PS) koronamatkat osa 2 + Mika Niikolla korona.

Persut kansanedustaja Veikko Vallin on jälleen keskellä pandemiaa ulkomailla lomailemassa ja hänen mielestään on hyvin ikävää kun eduskunta ja hallitus ei toimi hänen ulkomaanmatkojen aikatauluilla keskellä pandemiaa:

Samalla tulee haukuttua kollegoita eduskunnassa idiooteiksi.

Samainen Vallin myös vähättelee rokotuksia ja niiden tarpeellisuutta ja vaikutusta useammassa twiitissä, kylvää epäluottamusta niitä vastaan mm.:

Vallin teki koronamatkojaan aikaisemminkin vuonna 2020:

 

Persut kollega Mika Niikko taasen (kansanedustaja/ulkoasiainvaliokunnan pj.) saanut koronatartunnan. Niikko, joka käynyt puhumassa rokotevastaisten ja koronadenialistien tilaisuuksissa ainakin pariin otteeseen (mm. koronapassin vastaisessa).

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008504066.html

 

Mutta mitäpä muuta voi odottaa kun puolueen pj.kään ei ota tilannetta vakavasti:

Voithan ottaa rokotteen, mutta ei tarvitse. Ei välttämätöntä.

Tilastot kertovat toista kieltä. Nimenomaan vakavaa tautimuotoa vastaan ne purevat ja ovat välttämättömiä, jos yhteiskuntaa halutaan pitää auki ja turvata sairaalahoidon kantokyky:

 

Persut ovat vähätelleet rokotuksia, ovat lietsoneet rokotevastaisia voimia ja koronadenialisteja, ovat vastustaneet koronapassia jne.

Heidän ratkaisu on lisätä sairaala/tehohoitokapasiteettia ilman uusia rajoituksia, kertomatta kuitenkaan mistä se kapasiteetti otetaan.

Eli lisää näitä

kertomatta missä heidät hoidetaan (ja kaikki muut sairaala/tehohoitoa tarvitsevat).

Ja eihän passin tarkoituskaan ja ydin idea ollut vaikuttaa merkittävästi epidemiaan vaan mahdollistaa tapahtumien auki pitäminen ja siinä toiminut ihan hyvin. Passi on edelleen käytössä pienemmän riskin tilaisuuksissa uusien rajoitusten ollessa voimassa (esim. museot, tapahtumat, joissa osoitettu istumapaikka yms.) ja laajempaan käyttöön palataan taas mahdollisimman pian.

 

Sitä toivoisi, että tällaisessa tilanteessa pelattaisiin samaan maaliin, mutta ei.

 

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes I stagger even myself with my genius" -Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu