Keskusta löytänyt uuden vaihteen.

Viime aikoina olen ollut havaitsevanani Keskustan löytäneen uuden vaihteen. En tiedä, mutta Matti Vanhasen tulo valtiovarainministeriksi jotenkin näyttää herättäneen Keskustan. Ei sillä, että Kulmuni olisi tehtävää huonosti hoitanut.

Siinä on kuitenkin aika jämäkkä kaksikko hallituksen avain paikoilla kun pääministeri Marin ja valtiovarainministeri Vanhanen puhuvat. Vanhasesta oikein huokuu kokemus näistä kiemuroista.

Syksyn ensimmäisellä kyselytunnilla Vanhanen väänsi Persuille rautalangasta polttoaineen korotuksesta ja kuittasi Persujen edustajalle vallan oivallisesti:

 

 

Kokoomus nuoleskelee Keskustaa kaatamaan hallituksen. Tämä on jo noloa. Pj. Orpohan harrasti tätä jo taannoin muistaakseni Ylen A-Talkissa ennen koronatilannetta. Kokoomus kertoo, mitä Keskustan pitäisi tehdä. Tietysti siellä Kokoomuksessa himottaisi päästä leikkaamaan työttömiltä ja vähävaraisilta kuten he ovat jo kertoneetkin ehdotuksissaan, että tekisivät.

Mutta miksi Keskusta hallituksen kaataisi? On tehty Keskustallekin tärkeitä päätöksiä, sotessa on Keskustalle tärkeitä asioita, koronatilanne on hoidettu hyvin hallituksessa. Keskustan tulee vain esiintyä jämäkästi ja tuoda esille niitä asioita, jotka Keskustalle tärkeitä ja, joista päätetty ja tuoda esille kuinka esim. koronatilannetta on hallituksessa hyvin hoidettu.

Puolustusministeri Kaikkonen vuorostaan kuittasi Kokoomukselle heidän nolon hallituksen kaatamisnuoleskelun:

Nyt on Keskustassa hyvä vaihde löytynyt.

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu