Kokoomuksen härski toiminta.

Tässä Kokoomuksen Sanni Gran-Laasonen vihjailee, että mahdollinen orpolasten palautus on välikysymyksen ja Kokoomuksen ansiota.

Jos tämä pitää paikkaansa, on se todella toivottu uutinen. Lapset Suomeen. Nyt viranomaisilla on poliittinen mandaatti toimia ja auttaa. En edelleenkään ymmärrä, miksi sen antaminen vei hallitukselta niin kauan ja vaati välikysymyksen. (twitterviesti, jossa linkki HS:n uutiseen)

Pidän melko härskinä toimintana. Röyhkeydellä ei ole ylärajaa. Välikysymyksellä tai Kokoomuksella ei ole osaa eikä arpaa tässä lasten palautuksessa.

Se juontaa vähintään sinne lokakuulle kun ulkoministeri nimitti erityisavustajan hoitamaan väliaikaisesti Al-holin tilannetta (on julkaisemissaan tiedotteissa kertonut ne pykälät, joiden mukaan toiminut). Tästä on seurannut neuvotteluyhteys kurdiviranomaisten kanssa ja siitä mahdollisuus lasten kotiuttamiseen.

Tämä on se sama ulkoministeri, jolle Kokoomus äänesti epäluottamusta.

Jos tässä joku yksittäinen henkilö tulisi nostaa, niin hän on juurikin ulkoministeri Haavisto. Hän on ollut se käyntiin laittava voima avustajan nimityksineen ja pyrkimyksineen auttaa lapsia. Ja nyt alamme nähdä tuloksia näistä pyrkimyksistä.

Vaikuttaa vähän sille, että Kokoomuksessa on havahduttu, että on oltu väärässä junassa Perussuomalaisten kanssa tässä asiassa. Ja nyt sitten yritetään ottaa jollain tavalla kunniaa toisten valmistelemasta ja eteenpäin viemästä asiasta.

Ja Lepomäki kyselee ”miksei hallitus ole tehnyt mitään?”

On tehty. Hallitus on tehnyt. Ulkoministeri on tehnyt.

Kokoomus ei ole tehnyt.

Pitäisiköhän pääministerin kysellä uudelleen, ”eikö teitä hävetä?”

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu