Kokoomuksen juoni R-luvusta vesittyi (koronatilanne).

Kokoomus näyttäisi kehittäneen juonen vaatia hallitukselta ja pääministeri Marinilta tarkkaa R-lukua. Yritetään saada pääministeri ja hallitus jumiin yhteen lukuun.

Marin on kertonut hallituksen katsovan kokonaisuutta. Perjantain (15.5.) infossa kerrottiin eri mittareista, joita seurataan. THL:n Puumalainen niistä hyvin selventävästi kertoili. Kokonaisuuteen kuuluu myös talous ja muut inhimilliset vaikutukset. Jo näillä rajoituksilla ja tällä ajalla on vaikutukset kovat. Esimerkiksi kotihälytykset kasvaneet jne.

Hallitus seuraa kokonaisuutta eri mittarein, ei jumita yhdessä luvussa. Pyrkii estämään viruksen leviämistä samalla kun pyrkii avaamaan yhteiskuntaa hallitusti, reagoiden tarvittaessa rajoitusten kiristyksillä. Lauma-immuniteettia ei haeta sairastamalla (joka nyt on ollut selvää koko ajan).

Kun Marin ja hallitus ei lähtenytkään Kokoomuksen vaatimuksiin vaan selvitti sitä kokonaisuutta, jota seurataan, Kokoomuksen juoni vesittyi. Kokoomus on jumiutunut yhteen lukuun ja näin ollen heille on kaikki epäselvää ja muka epäselviä vastauksia ja hallitus luo näin turvattomuuden tunnetta.

Kun katsoi mainitun infon, niin ei kyllä ensimmäiseksi tullut turvattomuuden tunne. Enemmänkin tunne, että ollaan tilanteen tasalla.

( ko. info: https://areena.yle.fi/1-50527063 )

 

+4
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu