Kokoomus Persuilee (koronatilanne).

Kokoomus on ajautunut valitettavasti Persuiluun. He eivät millään saa ymmäretyksi hallituksen linjaa. Pj. Orpo väittää hallituksen poukkoilevan leviämisen ja estämisen välillä. Mitään poukkoilua ei ole ollut. Linja on ollut selvä alusta asti. Orpo syyttää hallitusta eduskunnan ja parlamentarismin vähättelystä. Täysin vailla pohjaa oleva syytös. Edustaja Wallinheimon mukaan hallitus epäonnistunut päivittäin (????).

Itselleni hallituksen linja on ollut aivan vesiselvää koko ajan. Se on myös isossa kuvassa onnistunut. En saa mitenkään kiinni, miten se voi olla näin hellyyttävän epäselvää oppositiolle. Mielestäni pelkkää politikointia.

Orpo kritisoi hallituksen hybridistrategiaa, jossa samalla kun pyritään estämään viruksen leviämistä, asteittain yhteiskuntaa avataan, reagoiden tarvittaessa uudelleen kiristyksin. Tämän on mahdollistanut onnistuminen tähän asti. Ilmeisesti Orpo ei muista itse esittäneensä ravintoloiden aukaisemista nopeammalla aikataululla kuin hallituksen aikataulu. Orpo esittänyt yökerhojen avaamista kesäksi. Kokoomuksesta esitetty, että etätyösuosituksen voisi jo poistaa jne. Kokoomus on esittänyt enempää avautumista kuin hallitus ja aiemmin.

Yksi laajaa hämmennystä omassa päässä aiheuttanut asia on miten voi olla ”estetään viruksen leviämistä” niin epäselvää mitä se tarkoittaa? Mitähän se nyt mahtaisi tarkoittaa…?

Nyt Orpo sanoo, että tukahduttaminen on Kokoomuksen linja.

Mites se nyt näin heiluu kuin tuuliviiri rauhaton kun vielä 5.5.:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/orpo-mtv-lle-suomi-auki-talous-kayntiin-ja-ihmiset-toihin-jotta-saamme-pelastettua-kaiken-mita-mahdollista/7811266#gs.65xqjs

”Orpo on tyytyväinen päätöksiin lähteä avaamaan Suomea, mutta toimeen pitäisi hänen mielestään lähteä rivakammin.”

————————————–

Mitäs sitten kuuluu itse Persuilun ammattilaisille Persuille?

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tuttuun tyyliin, Eurosta eroon ja EU on perseestä.

 

 

+3
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu