Kovaa menoa Persulandiassa.

Persulandiassa tapahtuu ja meno on hurjaa.

Perussuomalaiset viime aikoina:

  • Vastustivat toimeentulotukeen tullutta väliaikaista koronalisää. Syy: maahanmuuttajat (onneksi se tuli ja isolle joukolle ihmisiä varmasti tarpeeseen).
  • Vastustivat kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen rakentamista pääkaupunkiseudulle. Syy: maahanmuuttajat (tällaisten rakentamatta jättäminen kohdistuisi suoraan pienituloisten suomalaisten mahdollisuuksiin elää ja asua pääkaupunkiseudulla).
  • Vastustivat oikeisvaltioperiaatteen liittämistä EU-budjettiin ja elvytyspakettiin ja esittivät sen hylkäämistä suuressa valiokunnasssa. Oikeisvaltion ytimessä on riippumattomat tuomioistuimet ja, että jokainen on lain edessä samanarvoinen. Elvytyspaketin kohdalla varmistetaan, että rahoja käytetään oikein. Esim. Unkari taitaa edelleen olla tutkinnan alla EU-rahojen väärinkäytöstä. Unkari ja Puola ja eurooppalainen äärioikeisto on Persujen koti. (https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikahyvrinen1/oikeuvaltioperiaate-on-vitsi-jota-halveksumme-t-persut/).
  • Nyt Persut ja Halla-aho vastustavat maatalous- ja aluetukia (ilmeisesti Persut ja Halla-aho eivät tajua tukien olevan monelle yrittäjälle elinehto. Esim. EU-neuvotteluissa neuvoteltu 400 miljoonan euron erillinen kuori on äärimmäisen tärkeä. Halla-ahon argumentti: Maaseudunkin ihmiset varmasti haluavat ensi sijassa pärjätä omalla työllä eivätkä kitkutella kepun säännöstelemien tukiaisten varassa. Varmasti haluavat pärjätä työllä, mutta fakta on se, että ilman näitä tukia ei pärjättäisi, ne ovat monelle elinehto. Ja tällä Halla-ahon logiikalla esim. työttömyysturva/sosiaaliturvat voitaisiin leikata pois. Onhan nekin Halla-ahon mukaan ”yhteiskunnan luksustoimintoja”.
  • Eduskuntatalon edessä järjestetiin Fixit-mielenosoitus, jossa oli mukana QAnon hörhöjä, äärioikeistolaisia ja tietysti Perussuomalaisten edustajia. Koko tapahtuma taisi olla Persujen kuntavaaliehdokkaan järjestämä. Puhujina mm. kansanedustajista Mauri Peltokangas. Myös puolueen presidenttiehdokas ja europarlamentaarikko Laura Huhtasaari, joka totesi omassa puheessaan, että ”Suomessa mielenosoituksia saa järjestää vain punaiset”. Hän sanoi tämän mielenosoituksessa eduskuntalon edessä kenenkään häiritsemättä livestriimattuna. ”Mitään ei saa sanoa”, sanovat samalla kun sanovat täysin vapaasti sanottavansa.

Että tällaista Persulandiassa tällä kertaa.

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu