Köyhät kyykkyyn! terveisin, Kokoomus ja Perussuomalaiset.

Mikäli Kokoomus ja Perussuomalaiset olisivat hallituksessa, niin olisi luvassa kylmää, etten sanoisi, jäätävää kyytiä työttömille, pienituloisille, köyhille jne.

(Kokoomus/ Kai Mykkänen/HS: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007787129.html):

Asumistukia tulee leikata, toimeentulotukeen omavastuu, tasokorotukset tulee perua, asumistuen indeksikorotukset jäädyttää.

(Halla-aho/Helsingin Uutiset: https://www.helsinginuutiset.fi/paakirjoitus-mielipide/3548050?s=09):

Hän toteaa tuossa artikkelissa myös ”joutilaan maahanmuuttajaväestön asumisen ja elämisen maksaa Kela”. Hän leimaa kaikki joutilaisiksi. Aivan tarkoituksella tietysti.

”Koska tulijoiden määrää ei rajoiteta- eikä haluta rajoittaa”, ilmeisesti hän tällä viittaa turvapaikan saaneisiin tai oleskeluluvan saaneisiin. Näiden kohdalla tuo väite ei pidä paikkaansa. He ovat niitä, jotka ovat saaneet jäädä.  Sitten hän puhuu ulkomaalaisista. Onko hän siis rajoittamassa myös kaikkien ulkomaalaisten mahdollisuutta muuttaa Suomeen? Että, jo se, että on ulkomaalainen pitäisi olla rajoittava tekijä?

Turvapaikanhakijat eivät ole Kelan etuuksien piirissä hakemuksen käsittelyn aikana.

Myös: ”Vihreät saavat etnistä säpinää

Väsynyttä… todella väsynyttä.

Eli kun nämä tahot lyöttäytysivät yhteen, sosiaalitukia leikattaisiin rajulla kädellä. Oikea arktinen sosiaalitukileikkauspuhuri iskisi, käyden pienituloisten ja köyhien luihin ja ytimiin.

Persut tietysti siksi, koska maahanmuuttajat.

Kokoomus ja etenkään Persut eivät vaan näytä tajuavan, että ihmiset ovat lain edessä samanarvoisia. Jos esim. asumistukia leikattaisiin, leikkautuisivat ne kaikilta. Myös Perussuomalaisilta sen saajilta. Mutta ehkä he sen sitten kestäisivät sen ajatuksen voimalla kun naapurin maahanmuuttajalta leikattiin. Se ajatus lämmittäisi persun mieltä kuin lämmin mehu pakkaspäivänä. Ja jaksaisi persu taas uuteen päivään.

Halla-aho myös todennut sosiaalitukien olevan yhteiskunnan luksustoimintoja. Itse olen ajatellut niiden olevan sitä varten, että työttömät, pienituloiset, köyhät ja heikoimmassa asemassa olevat pysyvät yhteiskunnassa kiinni.

Persut/Halla-aho vastustivat edullisten vuokra-asuntojen rakentamista, koska, kyllä arvasitte oikein, maahanmuuttajat: https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-asumisen-ja-maankayton-ohjelmasta-tarkoituksena-nayttaa-pikemminkin-olevan-tuoda-helsinkiin-lisaa-maahanmuuttajia/

Tämä rakentamatta jättäminen iskisi suomalaisiin pienituloisiin ja heidän mahdollisuuksiin elää ja asua pääkaupunkiseudulla. Mutta mitä väliä, koska maahanmuuttajat. Ratkaisu on, että ulkomaalaiset hittoon Helsingistä, niin sitten on kaikilla kivaa ja varaa asua ja vuokrat laskee, niin, että jo hävettää. Ei Persuilla oikeasti taida olla mitään muuta mielessä.

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu