Kuinka alas voi vielä vajota? (PERSUT -päivitys koronatilanteessa)

Sunnuntaina pääministeri Marin vietti aikaansa pienen tyttärensä kanssa kuten Ylen Ykkösaamussa kertoi tekevänsä. Muistaakseni kolmeen viikkoon hyvä, jos nukkumaan ehtinyt ja tyttären kanssa jäänyt aika vähiin. On painanut pitkää päivää, kovassa paineessa kuten koko hallitus. Yhtenä päivänä kolmeen viikkoon pystyi vetämään vähän happea ja viettämään aikaa tyttärensä kanssa.

Hän julkaisi Twitterissä kuvan ulkoilemassa olosta.

Perussuomalaisten euroedustaja, presidenttiehdokas Laura Huhtasaari katsoi asialliseksi hyökätä tällä pääministeriä ja hallitusta vastaan. Huhtasaari maalaa valheellisen kuvan laiskottelevasta hallituksesta, joka viikonloppuna vain ulkoilee.

Kuinka alas voi vielä vajota? Kuinka kylmä täytyy olla?

Perussuomalaisten toiminta on tällä hetkellä yhtenäisyyttä rikkovaa, jopa valheellisella lietsomisella. Eivät he hallitusta tue (voi katsoa allekirjoittaneen blokista esimerkkejä viime päiviltä).

————————-

Monelta tuntuu unohtuvan, että tässäkin tilanteessa hallituksen on toimittava perustuslain ja muun lainsäädännön mukaisesti, niiden puitteissa. Etenkin kun aletaan puhua ihmisten liikkumisen rajoituksista, kynnyksen on oltava korkealla.

Hallitus ei ole ”ulkoillut” viikonloppuna. On arvioitu viime viikolla tehtyjen toimien vaikutuksia terveysviranomaisten kanssa, on arvioitu miten niitä on noudatettu jne. ja niiden pohjalta valmistellaan seuraavat askelmerkit.

Ei hallitus voi säntäillä kuin päättömät kanat.

+4
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu