Liikkeellä on kaksi Jussi Halla-ahoa.

Liikkeellä on kaksi Jussi Halla-ahoa.

Toinen heistä esiintyy television vaaliväittelyissä ja keskusteluohjelmissa. Hän on hillitty ja rauhallisesti artiguloiva tyyppi, josta saa jopa, uskallan sanoa, suht miellyttävän kuvan toisinaan. Hän pysyy hiljaa ja odottaa vuoroaan. Hän vetoaa varmasti suureenkin osaan kansaa.

Liikkeellä on toinenkin Halla-aho. Hän ei ole miellyttävä. Hän operoi taustalla ja twitterissä ja muussa sosiaalisessa mediassa. Hieman tutkan alapuolella. Hän vittuilee, hassuttelee maahanmuuttajilla, sallii rasismin puolueessaan ja haluaa avata sille avoimen väylän (kiihottaminen kansaryhmää kohtaan -lain poisto), hänestä on ok, että puolueensa kansanedustajat puhuvat Kansallismielisten tilaisuuksissa, joissa natseja myös. Hän kertoo, että puolueensa ei halua monikulttuurista -tai etnistä Suomea (voisi kutsua etnonationalistiseksi ajatteluksi). Kirjoitti takavuosina homon ampumisfantasiasta, kirjoitti toivovansa vihervasemmistolaisten naisten tulemisesta raiskatuiksi.

Halla-aho:

”Jaakko laittaa tutin takaisin suuhun”. (vastaus orkesterinjohtaja Jaako Kuusistolle twitterissä).

”Keksin: voimalaitos, jossa on poljettavia generaattoreita (tyyppiä kuntopyörä)! Työttömät mamut voidaan panna polkemaan sähköä. Päästötöntä energiaa, kohentuvaa terveyttä ja työllistämistä samalla iskulla.”

”Niin, Oikeastaan kukaan Perussuomalaisissa ei halua monietnistä -tai kulttuurista Suomea, mikä näkyy johdonmukaisesti myös ohjelmassamme ja kaikessa käytännön toiminnassamme.”

Kaksi vanhempaa pätkää, jotka kaikkien Perussuomalaisia äänestävien ja tukevien olisi syytä lukea on alla. Tämä on teidän puolueenne puheenjohtaja. Hän on kuitannut nämä harkitsemattomina. Yksi voisi sellainen olla, useampi ei enää:

”Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.” (Scripta bloki)

”Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan.” (Scripta bloki)

Nämä kaksi Halla-ahoa ovat yksi ja sama henkilö. Homon ampumisesta fantasioinut ja vihervasemmistolaisten naisten raiskaustoiveen esittänyt Halla-aho ei ole kadonnut mihinkään.

Hän on vain oppinut hillitsemään itseään paremmin.

Siksi liikkeellä on tällä hetkellä kaksi Halla-ahoa.

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu