Perussuomalaisten maahanmuuttajasuklaa

Persu on vetänyt kuuluisat herneet nenäänsä kun Hesarin etusivulla oli Fazerin suklaamainos.

On se rankkaa rasisteilla. Nyt ei enää voi syödä suklaatakaan, ainakaan maitosuklaata tai tummaa suklaatia. Kun se nyt on maahanmuuttajien väri. Itselleni suklaan väri ei tullut yllätyksenä. Viimeksikin kun avasin kääreen, niin ruskeaa oli. Eikä ollut sinistäkään, vaikka nimessä selvästi sanotaan; Fazerin sininen. Näin harhautetaan kansaa! Ja salaisesti on ujutettu maahanmuuttajien väri suklaaseenkin. HK:n sininen lenkki ei myöskään ole sinistä. Sekin on kuoressaan ruskehteva. Pirullinen maahanmuuttajamakkara!

Kuka sitten on tämä Vahtera. No, hän on Persu (yllätys!), hän istuu Vantaan valtuustossa ja on Perussuomalaisten maahanmuuttolukujen taustalla ollut:

 

Tämä Vahtera on oiva esimerkki Persuista kun pään on sumentanut yksi asia; maahanmuuttajat. Niitä näkyy kaikkialla ja ne uhkaavat myös suomalaisten ihmisoikeuksia:

Mitä on tämä ”massiivinen turvapaikkapolitiikka”?

Se on 1646 uutta aikuisten turvapaikkahakemusta v. 2019 (avoimia tilastoja, Migri: https://tilastot.migri.fi/index.html#applications).

Kiintiöpakolaisia oli 750 ja tänä vuonna hallitusohjelmassa 850. Jatkossa tulee olemaan 850–1 050 välillä.

Kyllä on massiivista ja on suomalaisten ihmisoikeudet uhattuna!

Salli mun nauraa.

Perussuomalaisista on saanut lukea viime aikoina useampiakin viestejä heidän kunnanvaltuustojen aktiivisuudesta tai enemmänkin sen puutteesta, mutta kun joku mainitsee maahanmuuttajat…:

 

Persut tuntuivat myös huomanneen varjobudjetissaan ettei maahanmuutto olekaan mikään taikalaatikko, josta on otettavissa mahtavia summia muuhun. Persut esittävät 156 miljoonan euron leikkausta turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten vastaanottokuluista. Hallitus esittää 104,6 miljoonaa euroa käytettäväksi eli Persut leikkaisivat enemmän kuin hallitus on budjetoinut.

 

Tässä pj. Halla-aho tiivistää Perussuomalaisten kertakaikkiaan väsyneen politiikan:

+3
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu