Maskijankkaajat (oppositio ja osa mediaa).

Väitetään ja kysellään, että estivätkö STM ja Kiuru mm. THL:n Tervahautaa kertomasta näkemyksiään maskeista keväällä?

Mutta samaan aikaan vedotaan Tervahaudan antamiin näkemyksiin maskeista keväällä.

Voisin jättää kirjoituksen tähän.

Mutta en malta.

——————-

Ilmeisesti joillekin on tullut yllätyksenä se, että tilanteessa, joka on hyvin epävarma ja tietoa on vajavaisesti, on erilaisia näkemyksiä.

Tottakai on ja niistä sitten eri tahot  (mm. THL) muodostavat virallisen kantansa ja arvionsa, jotka sitten tuodaan hallituksen neuvotteluihin mm. THL:n Mika Salmisen mukana.

Pääministeri Marin pyytänyt Tervahaudalta selvityksen.

Tässä tiedotustilaisuudessa annetaan kattavat puheenvuorot ja vastaukset. Oppositio ja media, kannattaa kuunnella. Jos Kiuru kiusaa, niin kuunnelkaa muiden:

 

Tilaisuudessa ollut Ilta-Sanomien toimittaja oli erittäin ennakkoasenteinen ja oli jo etukäteen päättänyt lopputuloksen, jonka kysymyksillään halusi, mutta kun ei sitä saanut, meni pelkäksi jankkaamiseksi.

Loistava esimerkki löytyy myös siitä kun toimittaja ei ota asioista selvää (liittyen ylläolevaan toteamukseen myös). Samainen IS:n toimittaja vähättelee TTL:ää (STM:n alaista Työterveyslaitosta), että miksi TTL:n kautta annettiin maskin käyttöohjeita, koska sehän hoitaa vain työhön liittyviä kysymyksiä.

THL:n Taneli Puumalaisen vastaus on tyhjentävä. Hän kertoo TTL:n olevan maan parhaita asiantuntijatahoja mm. maskeissa ja THLkin konsultoi heiltä maskeista.

Tänään 15.10. eräs toimittaja kysyi Marinilta säätytalon portailla, että aiotteko antaa maskisuositusta nyt syksyllä? Marinin ilme oli hieman epäuskoinen sillä sellainen on annettu jo elokuussa.

Journalismin tulisi olla kuin tiedettä. Mennään sinne minne juttu vie. Ei niin, että päätetään ennalta lopputulos.

Sama jankkaamisilmiö on nyt myös oppositiossa. Esitettiin väitteitä – osoittautuivat perusteettomiksi – jatketaan jankkaamista, koska ei osata päästää irti.

Oppositio ja osa mediaa myös aliarvioi ihmisiä ja pitää heitä idiootteina kun väittävät etteivät ihmiset osaisi pitää maskeja, koska keväällä ei annettu yleistä maskisuositusta.

Voin kertoa ettei se ole vaikeaa ja toimin niiden ohjeistuksien mukaan, joita NYT on annettu.

Helppoa kuin nakki!

 

 

+2
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu