Medialle kysymyksiä esitettäväksi Kokoomukselle ja Perussuomalaisille.

Medialla on jotenkin vaikeuksia kysyä yksinkertaisia, mutta tärkeitä kysymyksiä Kokoomukselta ja Persuilta. Esim. Halla-ahoa ette uskaltaneet, yksittäisiä toimittajia lukuunottamatta, haastaa ollenkaan. Kysymyksiä, joita pitäisi ehdottamasti kysyä ja vaatia selvät vastaukset. Ehkä jotkin journalistit, jostain mediasta, viitsiytyisivät.

Tässä annan valmiiksi teille tärkeitä kysymyksiä, jotka vaativat vastaukset.

Kokoomus:

– Milloin Kokoomus aikoo esitellä sen lähes miljardin leikkauslistan ensi vuodelle? (Kokoomus vaati palaamista ns. kehykseen jo ensi vuodelle kertarysäyksellä ja ilmoitti pj. Orpon suulla tuovansa oman vaihtoehtonsa, joka tarkoittaa siis leikkauslistaa).

– Kun Kokoomus arvostelee velanottoa koronan keskellä, niin keitä Kokoomus olisi tukenut vähemmän tai jättänyt tukematta? (Kokoomushan on myös samalla velkaa arvostellessaan nokittanut hallitusta esittämällä suurempia tukia).

– Aikooko Kokoomus leikata sosiaalitukia (asumistuki, työttömyystuet jne.), jos on hallituksessa? (tämähän on tyhmä kysymys, koska tottakai aikoo, mutta pitää kysyä, jotta se tulee selvästi sanottua ulos).

– Miksi pj. Orpo antoi tukensa perustuslainvastaiselle puolueensa esitykselle vain maahanmuuttajien tukien leikkaamisesta/eriyttämisestä?

Perussuomalaiset:

– Uudelta pj.:ltä Purralta; kuka on suomalainen?

 

– Purralta; pitääkö hän edelleen esillä äärioikeiston salaliittoteoriaa väestönvaihtoa (jota Supokin [Suojelupoliisi] pitää äärioikeiston terrorismin yhtenä suurimpana vaikuttimena ja salaliittoteoriana)?

 

– Allekirjoittaako Purra edellisen pj:n Halla-ahon linjaukset mm. lipeämisestä yleissitovista työehtosopimuksista (joista ne sinunkin mm. lomarahat tulevat) ja lakko-oikeuden rajoittamisesta ja työttömyysturvan heikennyksistä ja irtisanomissuojan heikennyksistä ym.? Puolue, joka esiintyy tavallisen duunarin puolustajana, olisi valmis heikentämään juuri sen tavallisen duunarin asemaa.

 

– Antaako Perussuomalaiset tukensa mahdollisimman suuren rokotekattavuuden aikaan saamiselle? Mikä on puolueen johdon linja?  Puolueessa on paljonkin rokotevastaisuutta ja jopa koronadenialismia. Kansanedustaja Vallin jakoi koronadenialistien propagandaa (yläkuva) ja kansanedustaja (Niikko) tekee myyräntyötä, jotta 12-15 vuotiaita ei rokotettaisi (alempi kuva).

 

– Ajaako Persut EU-eroa?

– Ajaako Purran Persut 3000 euron tulorajaa työperäiselle maahanmuutolle kuten Halla-ahon pj. kauden loppumetreillä esititte? (iskisi lujaa esim. hoiva-alalle)

 

Ja molemmille:

– miksi arvostelette hallitusta velanotosta ihan kuin vieläkin päällä olevaa koronakriisiä ei olisikaan? Ymmärrättekö, että sillä velalla on tuettu yrityksiä, kuntia, ihmisiä, ja sillä on vältetty työttömyys ja -konkurssiaalto (seurauksena talous on hyvässä iskussa tällä hetkellä, työllisyys nousee, investointeja tulee jne.)? Jos olisitte ottaneet oleellisesti vähemmän velkaa, keitä olisitte tukeneet vähemmän tai jättäneet tukematta?

Opposition esittämälle kritiikille ei ole pohjaa. Hallitus on onnistunut koronakriisin hoidossa isossa kuvassa. Yksittäisistä asioista voi aina jälkikäteen löytää arvosteltavaa, että olisi voitu tehdä niin tai näin, mutta sellaista ylellisyyttä ei ole kuin jälkiviisaus tällaisessa tilanteessa. Ei ole ollut mitään manuaalia, josta katsoa askelmerkit. Voi sanoa hyvällä syyllä hallituksen toimineen isossa kuvassa erittäin hyvin ja jämäkästi:

 

Ja kaikkiin edellä esitettyihin kysymyksiin vaadittava selvät vastaukset. Kiertelyä ei tule sallia.

Saa suorittaa!

+9
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu