Mikä on Perussuomalaisten maahanmuuttolinja? Seisokaa sanojenne takana!

Jälleen olisi jollekin nohevalle toimittajanretkulle hommia.

Perussuomalaiset ovat linjanneet seuraavasti (tummennukset omia):

  • Uusi pj. Purra heinäkuussa -21 Uudessa Suomessa Persujen maahanmuuttolinjauksista: ”Tiivistettynä se sisältää Suomelle haitallisen maahanmuuton supistamisen minimiin ja humanitaarisen maahanmuuton lopettamisen.”
  • Purra linjapuheessaan tultuaan valituksi pj.:ksi: tavoite nolla turvapaikanhakijaa.
  • Uusi puolueen yksi varapuheenjohtajista Sebastian Tynkkynen linjannut (https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2021/08/04/tynkkysen-lista/): ”Suomen humanitääriset resurssit 100% pakolaisleireille ja sitä kautta Suomen vastaanottoverkoston täysi alasajo – uusia humanitäärisia tulijoita ei enää oteta.

Nyt ulkoasianvaliokunnan pj. Niikko (PS) kertoo näin:

Eli hän olisi valmis auttamaan ja nostamaan kiintiöpakolaistenkin määrää. Tosin hänen rajaus vain naisiin ja lapsiin ei varmaankaan onnistuisi:

 

Kait miehetkin voivat apua tarvita?

 

Pj. Purra aivan eri mieltä Niikon kanssa:

Kuten puoluekin:

Mikä on siis puolueen linja? Onko alussa olleet linjaukset edelleen voimassa vai oliko ne vain höttöä sanahelinää? Niikon puheiden perusteella olette valmis ottamaan ihmisiä nimenomaan humanitäärisin perustein ja nostamaan kiintiöpakolaisten määrääkin, vaikka uusi puoluejohto linjannut ”vastaanottoverkoston täysi alasajo – uusia humanitäärisia tulijoita ei enää oteta”

Lipesikö Persut linjauksistaan heti ensimmäisessä todellisessa tilanteessa? Jos ette, niin eikö teidän olisi pitänyt linjata nyt ettei ketään pidä tuoda (kuin vain suomalaiset)?

Sehän menee niin, että nyt autettaville myönnetään humanitäärisin perustein oleskelulupa ja maahan saavuttuaan voivat vasta mahdollisesti hakeutua turvapaikkaprosessiin. Sekin humanitäärisin perustein. Hyväksyykö Persut turvapaikat heille, kun puheenjohtaja linjasi nolla turvapaikkaa?

Kiintiöpakolaisjärjestelmän kautta voidaan nimenomaan auttaa niitä hädänalaisimpia:

 

Tässä Persujen uusi puolusihteeri antaa oman panoksensa ja puolue tykkää:

 

En liene hirveän paljon metsässä, jos totean Persujen oikean linjan olevan Purran, Tynkkysen ja puolueen linjaukset?

Eikö Niikko allekirjoita puolueen ja sen johdon linjauksia? Hyvä niin, koska hänellä sentään näyttää olevan jotain inhimillisyyttä, vaikkakin rajatusti.

Eikö puolueella ja sen johdolla ole kanttia seistä omien linjaustensa takana?

Vai ovatko ne pelkkää höttöä, josta livetään heti todellisen tilanteen tullen?

Seisokaa sanojenne takana. Odotan, että Purra linjaa:

  •  Afganistanista ei pidä tuoda ketään muita kuin suomalaiset, koska tavoitteemme on nolla turvapaikkaa. Haluamme lopettaa humanitaarisen maahanmuuton, ajaa vastaanottoverkoston alas ja ketään humanitaarisia tulijoita ei oteta!
+3
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu