”Miksi ette tee aloitetta EU- ja Euroeroon Perussuomalaiset?”

Ville Tavio Helsingin Sanomissa:”Dystopiani on yhtenäis-Eurooppa, jossa kansalliskulttuurit on häivytetty ja kaikki puhuvat rallienglantia.”

Jos Tavion politiikka ja EU:n vastustaminen perustuu tällaisille irrationaalisille peloille, niin vääristelyt mm. elvytyspaketista ovat hyvinkin johdonmukaisia. Tällaistahan siitä seuraa kun luodaan täysin fantasiallinen uhka ja sitten ehkä jopa aletaan uskoa siihen.

Persut katsovat EU:n ja Euron olevan uhkia ja haittoja Suomelle. Miksi ette sitten tee aloitetta niistä irtautumiseen? Eikö se olisi johdonmukaista? Vai onko kyse pelkästä tyhjästä huutelusta? Itse luodun fantasiallisen uhkan pitämisestä elossa, jotta voidaan huudella?

Ja miksei mediat kysy heiltä tätä otsikon kysymystä ja siitä seuraavia jatkokysymyksiä?

Mielestäni aivan olennaista.

”Mitkä ovat olleet EU:n haitat?”, ”mitä tilalle?”, ”miten Suomen tilanne olisi parempi EU:n ulkopuolella?”, ”mitä erosta aiheutuisi esim. rahallisesti tai viennin kannalta Suomelle vientivetoisena maana, jonka tärkein markkina on EU (Brittien ero esim. käymässä kalliiksi heille)? jne.

Tai Euron kohdalla.

Medialta voisi kysyä Poirotin kysymyksen heidän haastostaan koskien Persujen EU/Euro puheita ja todeta Poirotin vastauksen olevan asianmukaisen.

+2
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu