Opposition kahdet rattaat (koronatilanne.)

Oppositiolla on helppoa. Voi ratsastaa kaksilla rattailla ja näin ollen aina jälkikäteen todeta maininneeksi oikean tavan.

Hallituksella ei ole tällaista ylellisyyttä.

Kokoomuksen pj. Orpo haluaa, että tukahdutetaan ja samalla sanoo, että pitää avata ja ihmisten päästä kuluttamaan.

Samaa laulua Persuista.

Persuista pääministerin ilmoituksen yhteydessä kuultiin käytännössä kaikki vaihtoehdot. Hallitus ei ole tehnyt mitään oikein, on ollut oikean suhtainen toimissaan ja pitäisi jo avata yhteyskuntaa.

Myöskään selkeitä asioita ei ymmärretä muka, vaikka kuinka selkeästi ne kerrotaan.

Pääministeri Marin esiintyy selkeästi ja kertoo asiat selväsanaisesti ja rauhallisesti.

No, sitten sitä pitää arvostella, että ”puhuu liian selkeästi, kuin lapsille”!

Hallitus ilmoitti selkeästi ja perustellusti höllentävänsä rajoituksia asteittain ja seuraamalla tilannetta ja tarvittaessa reagoivansa liinoja kiinni vetämällä. Testauskapasiteettia lisätään samalla ja jäljitystä yms. Askelmerkit nyt touko-kesäkuun osalta tuli selväksi. Ei itselleni ainakaan jäänyt mitään kummempia epäselvyyksiä.

Kokoomuksen kansanedustaja Wallinheimo vaatii rationaalisesti järkeviä päätöksiä hallitukselta, vähemmän ”piipitystä”.

Ovatko jotkut opposition kansanedustajat oikeasti näin urveloita vai olisiko kyseessä, että ei haluta ymmärtää kun pitää päästä arvostelemaan?

Selkeästi kerrotuista asioista ja askelmerkeistä tehdään väkisin monimutkaisia kun ei haluta ymmärtää ja taas monimutkaisista kokonaisuuksista halutaan yksinkertaisia vetämällä mutkia suoriksi esim. välittämättä lainsäädännöstä/perustuslaista.

Oppositiolla on helppoa. Voi huoletta ratsastaa kaksilla, ja jopa kolmilla, rattailla.

Hallituksella ei ole tällaista ylellisyyttä.

Hallitus on myös ollut täysin rationaalinen ja looginen alusta lähtien. Ensin pienessä määrässä tartuntoja testattiin, jäljitettiin tautiketjut ja eristettiin. Sitten siirryttiin rajoitustoimiin asteittain, pyrkien oikea-aikaisuuteen ja tällä pyrittiin hidastamaan virusta. Tällä saatiin aikaa terveydenhuollon kantokyvyn kasvattamiseen esim. tehohoitopaikkojen. Kun näissä on nyt hyvin onnistuttu, tuli mahdolliseksi ns. hybridistrategia, jossa kovista rajoitustoimista asteittain ja vaikutuksia seuraten luovutaan ja mahdollisesti tarvittaessa uudelleen kiristetään. Samalla nostetaan testausmäärään (kuten tehty koko ajan) ja jäljitystä, karanteenit ja hoito. Paikallista viruksen alaspainamista, jos jossain nousee.

Rationaalinen ja looginen.

+1
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu