Persut, Kokoomus, LiikeNyt, KD: Lukasenkan ”hyödylliset idiootit”.

”Hyödyllinen idiootti” = esim. ”käsite hyväuskoisena tai naiivina pidetystä henkilöstä, joka tiedostamattaan edistää propagandaa, jonka tarkoitusperiä hän ei täysin itsekään ymmärrä.”

Oppositio Suomessa antaa ulospäin todellisuuden vastaista kuvaa, joka on Suomelle haitallinen.

—————————————————————————————————————–

 

Lukasenkan tarkoituksena on ollut näyttää EU:n heikkous omissa periaatteissaan ja arvoissaan. Hänen tarkoituksenaan ei ole ollut tuoda ihmisiä Eurooppaan vaan käyttää heitä hyväksi propagandassaan, jolla vastata pakotteisiin yms.

Hänen tarkoituksena on ollut saada aikaan hysteeristä reagointia ja näin luoda sekasortoa ja epävakautta.

Tähän käyttämänsä ihmiset ovat pelkkiä pelinappuloita.

Tämä ei ole pakolaiskriisi vaan Valko-Venäjän luoma propagandatilanne.

Hän on onnistunut.

Media Valko-Venäjällä kertoo kuinka Puola rankaiseen viattomia siirtolaisia:

”Ylen kirjeenvaihtaja Erkka Mikkonen kertoo, että Valko-Venäjän tiedotusvälineet nostivat Bruzgin rajanylityspaikan tapahtumat Valko-Venäjän hallinnon voitoksi.

– Media täällä otsikoi, että näin Puola rankaisee viattomia siirtolaisia.”

https://yle.fi/uutiset/3-12189901

Kirjoitin itse juuri tästä jo joitain päiviä sitten, että näin tapahtuu ja tulee tapahtumaan.

En sano, että mitä minä sanoin. No, siinä, sanoin silti.

 

Vaatimukset ihmisoikeuksista ja ihmisoikeussopimuksista irtautumisista käynnistyi ensimmäisenä reaktiona. Lietsottu hyväksikäytettyjä vastaan leimaamalla heitä. Kaikkein öyhöimmät vaatineet voimakeinojen käyttöä näitä hyväksikäytettyjä kohtaan.

Lukasenka taputtelee käsiään yhteen, että onnistuminen.

Lukasenkallakin on toki sokea pisteensä ja se on raha ja valta. Rahan menetys tai omien etujen menetys saattaa saada diktaattorinkin perääntymään, ainakin hieman.

 

Suomessa hallitus on antanut ulospäin yksiselitteisen viestin; Suomi puolustaisi rajojaan.

Pääministeri Marin (kyselytunti 11.11.21):

”haluan myös vakuuttaa sen, että ilman muuta hallitus tällaisessa vastaavassa tilanteessa toimisi ja koko Suomi toimisi. Me emme tällaista toimintaa hyväksy tuolla rajalla, me emme hyväksyisi sitä omilla rajoillamme”

Myös, että auttamisen mahdollisuus tulee säilyttää:

Tämä, mitä Haavisto sanoo tuossa, olisi juuri sitä ihmisoikeuksista ja ihmisoikeussopimuksista kiinni pitämistä kriisinkin keskellä.

 

Mitä tekee meidän oppositio?

He tekevät kaikkensa murentaakseen tätä viestiä.

He antavat ja luovat kuvaa ettei mitään tehtäisi, ei olisi keinoja, rajat olisi auki ja kaikki pääsisivät maahan.

Edustaja/vpj. Mauri Peltokangas (Persut) kyselytunnilla (11.11.21):

Sisäministeri Ohisalon puheista kuitenkin huomaa, että mikäli vastaava siirtolaismäärä tulisi rajoillemme ja pyrkisi tunkeutumaan maahan, täällä edelleen otettaisiin heidät ja heidän turvapaikkahakemuksensa vastaan, vaikka kyseessä olisi vieraan vallan hybridihyökkäys. Tällainen toiminta johtaisi Suomessa yhteiskuntajärjestelmän järkkymiseen. Arvoisa hallitus, miten aiotte suojata Suomen rajat tällaiselta invaasiolta, vai aiotteko antaa kaikille mahdollisuuden saapua maahan, vaikka kyseessä olisi ilmiselvä hybridihyökkäys?

Edustaja Sanna Antikainen (Persut) kyselytunnilla (11.11.21):

”Se, että rajamme ovat rajoituksetta auki koko maailmalle, on näiden hybridivaikuttajien tavoite. He käyttävät tätä länsimaiden heikkoutta häikäilemättömästi hyväksi, ja te, hallitus, mahdollistatte tämän toiminnan Suomessakin…

…Mutta nyt, hallitus, teidän toimimattomuutenne ja sekavat lausuntonne ovat kutsuhuutoja Lähi-itään ja signaaleja Kremliin.”

 

Kokoomus on pykäämässä aitaa itärajalle kuten edustaja Mykkänen esitti.

Kimmo Sasi olkiukkoilee älyttömällä esimerkillä:

”Otetaan kuviteltu hyytävä esimerkki.

Suomen 1 300 kilometriä pitkälle rajalle ilmestyy miljoona maastopukuista miestä maastoautoissa ja pesäpallomailat kädessä. He huutavat rajan yli: asylum. Rajavartiosto soittaa sisäministeri Maria Ohisalolle ja kysyy neuvoa, mitä nyt tehdään. Ohisalo luonnollisesti vastaa: ”Jokaisella on oikeus turvapaikkakäsittelyyn. Olkaa kohteliaita ja päästäkää heidät maahan ja kehottakaa ajamaan viranomaisen luokse, joka käsittelee hakemuksen pakolaisstatuksesta”.”

(https://www.verkkouutiset.fi/suomi-voi-kayttaa-vakivaltaa-estaakseen-laittoman-maahantulon/#18ddcfcc)

Kirjoitin näistä aiemmin. Teksti liitteenä.

 

Nyt Persut tekivät välikysymyksen ”hybridivaikuttamisesta”. Kyllä siinä on kyse vain maahanmuuttajista. Katsokaa vain kun sitten tuuttaavat taas rasistista ja leimaavaa tekstiä eetteriin. Saavat tällä taas alustan sille. He käyttävät kaikki mahdollisuudet muukalaiskammossaan päästä mölisemään kun ei heillä ole mitään muuta. Viimeksi viime kuussa Persut teki maahanmuutosta välikysymyksen.

Välikysymykseen osallistuu koko oppositio.

Oppositio, joka omalla toiminnallaan suorittaa hybridivaikuttamista täällä Lukasenkan pussiin, tekee välikysymyksen hallitukselle, joka selväsanaisesti todennut Suomen puolustavan rajojaan ja rajat voidaan sulkea jo nykylainsäädännöllä.

 

Välikysymyksessä, opposition voimakkaimmassa keinossa, katsotaan nauttiiko hallitus eduskunnan luottamusta, niin tässä oppositio jälleen murentaa hallituksen aivan ykiselitteisen selvää viestiä. Voimakkaalla tavalla.

Eikö opposition pitäisi tukea hallituksen yllä ollutta viestiä?

Sen sijaan he tekevät kaikkensa antaakseen viestiä ulospäin, että täällä olisi jotenkin kaikki auki ja mitään ei tehtäisi.

Suomen oppositio pelaa Lukasenkan pussiin ja muiden hybridivaikuttamista yrittävien laariin.

Miksi te näin toimitte? Ei mitään järkeä. Te itse heikennätte maan turvallisuutta antamalla todellisuuden vastaista kuvaa ulospäin.

Joku hätäisempi voisi pitää epäisänmaallisena, mutta kyse lienee lähinnä halpistason poliittisesta pelistä ymmärtämättä millaisen kuvan sillä antavat.

Kun aina vain kaikkea vastustaa, niin saattaa ajaa välillä itsensä melko kummalliseen asemaan kuten nyt oppositiomme.

Oppositiolle nämä rajalle tuodut hyväksikäytetyt ovat Lukasenkan tavoin yhtä lailla pelkkiä pelinappuloita omassa halpispoliittisessa pelissään.

Sillä aikaa kun aikuiset pullistelee ja pelaa pelejään ja haaveilee aidoista rajalle, niin lapsia kuolee hypotermiaan rajalle metsiin.

 

”Pahuus alkaa siitä kun ihmisiä aletaan kohdella kuin esineitä.”

 

Tässä meidän opposition toiminnassa, jos missään, termi ”hyödylliset idiootit” on täysin sopiva.

 

————————————————————————–

 

 

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes I stagger even myself with my genius" -Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu