Persut: öyhöttämällä alamäkeen. (koronatilanne).

Tämä IS:ssä ollut THL:n Mika Salmiseen kohdistunut kirjoitus on lukemistani mediassa olleista teksteistä ehkä typerin: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006497661.html?utm_medium=social&utm_content=ios.is.fi&utm_source=t.co&utm_campaign=tweet-share

Tästä seurasi henkilöön menevä asiaton ryöppy sosiaalisessa mediassa Salmista kohtaan. THL:n pääjohtaja Tervahauta kirjoitti vastineen: https://blogi.thl.fi/arvostamme-rakentavaa-keskustelua/

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän vpj. Jani Mäkelä ilmentää koko puoluetta tällä hetkellä vastauksellaan Tervahaudalle (kuvaliite).

Onko tuo kansanedustajan arvolle sopivaa käytöstä?

Ei ole.

On lähinnä koulukiusaamistason lässytystä.

Mäkelä on aiemmin myös kutsunut THL:n asiantuntijoita pelleiksi.

Perussuomalaisista muutenkin kuuluu puheenvuoroja, että hallitus hirttäytynyt omiin asiantuntijoihinsa.

No, luvut kertovat, että hyvin ollaan onnistuttu. Esim. Mika Salminen on esiintynyt hyvin ja selkeästi kertomassa THL:n tiimin arvioita. Arviot, jotka perustuvat sen hetkiseen tietoon. Arviot, joita tehdään myös epätietoisuudessa. Ja tehdään Suomen tilanteen mukaisesti.

………………………….

Kun on seurannut Persujen esim. sosiaalisen median käyttäytymistä ja muitakin puheenvuoroja ja esiintymistä tämän koronakriisin aikana, ei tarvitse ihmetellä miksi ovat kovassa kannatusluisussa alaspäin. Ihmiset ovat huomanneet sen puolueen onttouden. Tämä kriisi on sen paljastanut. Hallitukseen kohdistuvaa vääristelyä/valheita, viranomaisten haukkumista, henkilöön menevää arvostelua ja yleistä öyhötystä. Voi käydä lukemassa mm. allekirjoittaneen blokista esimerkkejä.

Kylmäävä ajatus, että tätä tilannetta olisivat hoitamassa Ville Tavio, Jani Mäkelä, Jussi Halla-aho ja co.

———————-

Jussi Halla-aho otti taas turvapaikanhakijat esille. Ei kuulemma pitäisi helpottaa työhön pääsyä maatiloille. Ideologinen juttu kuulemma. Sama mies on todennut myös, että maahanmuuttajat töihin.

Ollaan populismin ytimessä.

 

 

 

 

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu