Persut vpj. yrittänyt eduskunnan verkosta äärioikeistolaisten käyttämään ”alt-rightin turvasatamaan”.

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Purra on yrittänyt eduskunnan verkosta päästä Gab- palveluun.

Hän kertoo näin Persujen Roger Kulmalalle, josta voi vilkaista lisää, vaikka tästä:

https://www.kansalainen.fi/author/rkulmala/

Sieltä löytyy soihtukulkuetta ja kuvailee itseään ”Olen kovan linjan kansallismielinen, joka kannattaa Suomen EU-eroa ja monikultturisuuspolitiikan täydellistä lakkauttamista.”

Mikä on Gab?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Gab

”Gab on sosiaalisen median palvelu, jonka perustivat Andrew Torba ja Ekrem Büyükkaya. Palvelu avattiin julkiseksi toukokuussa 2017. Palvelua on markkinoitu sananvapauteen keskittyvänä ja sitä on kuvattu Twitterin ja Redditin hybridiksi ja Twitteristä poistetun alt-rightin turvasatamaksi.

Gab yritettiin saada poistettua verkosta lokakuun 2018 Pittsburghin synagogaiskun jälkeen. Ampuja oli ollut Gabin käyttäjä ja postannut muslimivastaisen viestin palveluun ennen ampumista. Tämän jälkeen palvelun nimipalvelun tarjoaja, palvelinalustan tarjoaja ja maksupalvelut katkaisivat yhteytensä palveluun. Gab hävisi tämän jälkeen verkosta yli viikoksi. Palvelu kuitenkin selvisi ja siirtyi hajautettuun palvelinalustaan.”

Tällaiseen palveluun eduskuntapuolueen Persut vpj. yrittänyt päästä eduskunnan verkosta. Todeten näin selvästikin äärioikeistolaiselle Kulmalalle.

Luulisi olevan uutinen ja toimittajia kiinnostavan.

Samaan aikaan kun USA:ssa yritetään kongressissa tapahtuneen jälkeen estää lisämellakoiden ja väkivallan äärioikeistosta tuleva uhka Bidenin virkaanastujaisten lähestyessä, Persut yrittävät verkostoitua ääriajattelun palveluun eduskunnan verkosta.

Kuinka monta esimerkkiä täytyy vielä antaa Persujen yhteyksistä äärioikeistoon ja veljeilystä sen kanssa, että voidaan todeta Persut- puolueen olevan osa äärioikeistoa? Useamman olen itse täällä antanut (kts.bloki).

 

+2
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu