Perussuomalaiset ei tue hallitusta, todisteet (koronatilanne).

Yllä on kuva Perussuomalaisten virallisen twitter -tilin postauksesta. Siinä annetaan kuva, että pakolaiset ovat tärkein asia tällä hetkellä hallitukselle ja tällä PS kalastelee halpahintaisesti ääniä.

Tämä jatkaa sitä samaa linjaa, jota jo aiemmin koronakriisin aikana on levittänyt mm. Persujen vpj. Riikka Purra viestillään turvapaikanhakijoiden menemisestä hallituksella kaiken edelle.

Nyt ei enää puhuta yksittäisistä kansanedustajista vaan puolueen virallinen viestintätaho lietsoo tätä samaa.

Perussuomalaiset puolueena lietsovat tätä valheellista kuvaa hallituksesta.

Jos kyseessä olisi joku rivikannattaja Kälviältä, niin olisi se ja sama, mutta kun kyseessä on puolueen johto, eduskuntaryhmä ja koko puolueen virallinen viestintä, niin ei ole.

Eilisessä (2.4.20) Ylen A-Talkissa Persujen eduskuntaryhmän pj. Ville Tavio väitti hallituksen strategian olevan ”antaa viruksen levitä vapaasti”. Täysin päätön ja valheellinen väite. Hämmästelen, jos menee enää edes Persujen kannattajiin läpi, on niin ilmiselvää potaskaa.

Jos eduskuntaryhmän pj. menee suoraan tv-lähetykseen laukomaan tällaista soopaa, niin ei tue hallitusta.

Hän myös sanoi, että ei pitäisi kuunnella THL:n asiantuntijoita vaan kiinalaisia (PS kansanedustaja Mari Rantanen vaatinut THL:n Mika Salmisen syrjäyttämistä. Eduskuntaryhmän vpj. Jani Mäkelähän on jo kutsunut THL:n asiantuntijoita pelleiksi). Kukapa muukaan tuntisi paremmin suomalaisen terveydenhuollon ja Suomen tilanteen kuin kiinalaiset…

Tavio myös sanoi, että presidentin pitäisi nyt johtaa operatiivisesti. Jos Niinistö nyt kävelisi hallituksen yli, olisi se perustuslain vastaista. Ja sitä Tavio ehdotti ja näin ollen oletan, että Persut. Heille ei tunnu Suomen lainsäädäntö, perustuslaki yms. pienet yksityiskohdat juuri merkitsevän mitään. Vai eivätkö he niiden sisältöä tunne?

Persut ovat ilmoittaneet tukevansa hallitusta.

Viimeistään nyt on selvää etteivät oikeasti niin tee. Se on näennäistukea.

Jos puolueen johto ja virallinen viestintä lietsoo valheellista kuvaa ja epäluottamusta ja täyttä soopaa olevia väitteitä hallitusta kohtaan, silloin eivät tue.

Tuen antaminen ei tarkoita ettei saisi kritisoida. Tällaisessa tilanteessa sen tulisi kuitenkin olla rakentavaa ja yhteistyöhaluista.

Valheellisen kuvan toistuva lietsominen hallituksesta ei sellaista ole.

Alla aiempaa esimerkkiä Perussuomalaisten koronatilanne viestinnästä. Kun pistää kaikki nämä yhteen, niin vieläkö löytyy joku, joka on sitä mieltä, että Perussuomalaiset tukevat hallitusta?:

+1
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu