Perussuomalaiset esittää halpahintaisen kesäteatteriesityksen: ”Alhaista politikointia eduskunnan rappusilta”.

Tämä pääministeri Mariniin kohdistuva hyökkäys on harkittu ja suunnitelmallinen lokamanööveri. Se on helppo todistaa tiedotustilaisuuden annilla. Tavio väitti pääministerin rikkoneen perustuslakia. Tavio ja Mäkelä eivät kuitenkaan edes kysyttäessä yksilöineet yhden ainoaa kohtaa, missä Marin olisi perustuslakia rikkonut.

Se oli tarkoituksellista. Jos olisivat, se olisi helppo heti arvioida. Tarkoitus oli ainoastaan luoda mielikuva ja epäilys pääministerin ylle.

Ainoa mitä olen nähnyt on tämä, jossa Tavio haukkuu Marinia tyhmänä esiintymisestä ja harjoittaa itse lanseeraamaansa lausetta ”Persut haluaa profiloitua järkevänä keskustelijana”:

Tuo on sama mihin Tynkkynen vetoaa kantelussaan.

He eivät kerro, että tuon jälkeen annettiin lausunto. Se annettiin EU:n oikeuspalvelun kantojen jälkeen. Oikeuskansleri näytti myös vihreää valoa valtioneuvoston kannoille sen jälkeen.

Tämä lausunto:

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/KokousPoytakirja/Sivut/PeVP_51+2020.aspx

Siinä todetaan valtioneuvoston kantojen olevan perustuslain kannalta oikeansuuntaisia ja

Pyrkimys rajoittamaan lainoja (toteutui. Sellaista tilannetta, että lainat olisivat täysin poistuneet ei ole ollut millään tavalla realistista odottaa).

Tarkkarajaisuus (toteutui).

Vastuiden määrittäminen eli enimmäisvastuut (toteutui ja nimenomaan Suomen vaatimuksesta).

Nythän tehdään lainsäädäntöä ja paketti tulee perustuslakivaliokunnan ja eduskunnan käsittelyyn ja hyväksyttäväksi.

Mäkelä, joka on suuren valiokunnan vpj. väitti ettei Marin olisi informoinut. Tämä väite oli täyttä potaskaa. Marin oli ollut yhteydessä neuvottelujen aikana valiokunnan pj. Hassiin, joka vahvistanut asian. Ja Mäkelälle tiedoksi, Hassi kuuluu valiokunnan puheenjohtajistoon valiokunnan puheenjohtajana.

Suuri valiokunta antoi neuvottelumandaatin perustuslakivaliokunnan ja oikeusoppineiden kuulemisen jälkeen.

Tämä on tällaista alhaista politikointia, jota en voi sietää. Se tulee puolueelta, jolla ei ole esittää mitään omaa vaihtoehtoa ja kuinka sen toteuttaisivat. Kuinka ratkaisisivat EU:n talouskriisin, joka on päällä joka puolella ( muuallakin maailmassa). Kriisin, joka johtuu koronaviruspandemiasta, ei jonkun maan huonosta taloudenpidosta. Kuinka ratkaista etenkin viennin osalta, jossa EU on Suomen tärkein markkina-alue.

Persujen tapa on helppo ja laiska, jossa ei tarvitse ottaa mitään vastuuta eikä sitä kantaa. Arvostelee vain muita, politikoi ja öyhöttää ja ei itse esitä mitään vaihtoehtoa ja kuinka toteuttaa se.

+2
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu