Perussuomalaiset (isossa)osavastuussa koronatilanteen huononemisesta ja pitkittymisestä.

Tässä vähän tilastoja. Oranssi väri = rokottamattomat, vaalean sininen = 1 annos, tumman sininen = 2 annosta:

Tehohoidossa

Sairaalahoidossa

Kuolleisuus

Tilastot puhuvat selvää kieltä. Rokottamattomat ovat ylläpitäneet, kiihdyttäneet ja kuormittaneet koronatilannetta. Ovat huonontaneet tilannetta.

Kaikilla yli 12-vuotiailla on ollut ollut mahdollisuus ottaa koronarokote.

Jos kaikki olisivat näin tehneet, meillä ei olisi nykytilannetta, jossa sairaalahoito kuormittuu, jossa muita esim. tehohoitoa vaativia hoitoja joudutaan siirtämään, jossa tartuntaluvut kasvavat.

Ei se nolla olisi, mutta maltillinen ja näin ollen elämä suuhteellisen normaalia, tavanomaisilla hygieniatoimilla varustettuna.

Omikron variantti tuonut nyt uuden kierrepallon. On tarttuvampi, mutta edelleen rokotus suojaa sairaalakuormitusta aiheuttavalta tautimuodolta hyvin ja kolmannen rokotuksen jälkeen teho muutenkin vastaava kuin Deltaa vastaan. Näin arvioitu.

 

Miksi Persut osasyyllinen?

He ovat iso eduskuntapuolue, jonka johtohahmot ja kansanedustajat vähättelevät rokotteita ja kyseenalaistavat niitä. Lietsovat rokotevastaisia voimia ja koronadenialisteja. Esim. ulkoasianvaliokunnan pj. Mika Niikko käynyt heidän tilaisuuksissa. He levittävät disinformaatiota mm. eduskuntaryhmän pj. Tavio (lue liitteenä oleva teksti). He vastustavat koronapassia, jolla on voitu pitää tapahtumia auki, jotka muuten olisivat kiinni tai hyvin vajaalla täytöllä. Teatterit olleet auki. Ilman passia esityksiä olisi peruttu, koska ei olisi kannattavaa jne. Tämä on ollut passin tarkoitus. Mahdollistaa tapahtumien auki pitäminen. Passi sisältää siis rokotukset, sairastettu tauti, testitulos.

Rokottamattomat ovat ylläpitäneet ja kiihdyttäneet tilannetta. Ja sillä on myös vaikutus rokotettuihin, koska ei rokote 100%:n suojaa tuo. Passin tarkoitus ei ole ollut lopettaa epidemiaa vaan turvata terveysturvallisemmat tapahtumat ja näin ollen niiden pitämisen mahdollistaminen. Onhan ihan selvää, että tapahtuma, jossa on rokotettuja, jo taudin sairastaneita ja negatiivisen testituloksen omaavia, on terveysturvallisempi. Tavion mukaan tämä on ”turvallisuusteatteria”.

Esim. Ilveksen ja Tapparan ensimmäiset ottelut Nokia areenalla olivat koronapassillisia. Popedan konsertti samaisella areenalla oli passillinen jne. Näitä tapahtumia ei olisi yleisö kokenut ilman passia.

Persut ei ilmeisesti tajua, että terveysviranomaiset tekevät päätöksiä virkavastuulla. Heillä on velvollisuus asettaa rajoituksia tällaisessa tilanteessa, jos esim. sairaalakapasiteetti on vaarassa.

Persut linja: Ei uusia rajoituksia, lisää sairaalakapasiteettia.

Tämä olisi resepti katastrofiin. Ei uusia rajoituksia = huomattavasti lisää uusia tartuntoja (etenkin nyt kun Omikron) = lisää vakavasti sairastuneita. Samalla Persut eivät kerro mistä he esim. tehohoitokapasiteettia ottaisivat lisää ja millä he turvaisivat muiden sairauksien hoidot.

Eli näitä koronapotilaita lisää t. Persut:

 

Puheenjohtaja Purra taas ei käytännössä sano mitään; voittehan te rokotteen ottaa, muttei tarvitse.

Samaan aikaan hallitus ja terveysviranomaiset painottavat rokotteiden ottamisen tärkeyttä, niin niiden ensimmäisten ja toisten kuin kolmansien.

Samaan aikaan Persuissa (Vallin on kansanedustaja):

Persut olisivat voineet oikeasti vaikuttaa tilanteen hoitamiseen positiivisesti, jos olisivat selkeästi kertoneet, että on ensiarvoisen tärkeää/välttämätöntä ottaa rokotteet, että saadaan tilanne paremmaksi.

Sen sijaan he ovat vähätelleet rokotuksia, edustaja istuu eduskuntasalissa ilman maskia (Simula), käydään koronadenialistien tilaisuuksissa lietsomassa, vastustetaan koronapassia, jolla on voitu pitää tilaisuuksia auki (ja nyt uusien rajoitustenkin kohdalla passi jää voimaan pienemmän riskin tapahtumissa esim. teatterit, konsertit, urheilutapahtumat (joissa määritetty istumapaikka), museot, kirjastot yms. Avit voivat tehdä kireämpiäkin linjauksia alueilla (Avit tekevät päätökset poislukien ravintolat ja rajat).

Kaiken kaikkiaan Persut eivät pelaa samaan maaliin.

Rokottamattomat ja Perussuomalainen puolue ovat isoimmat tekijät koronatilanteen vaikeutumiseen ja sen pitkittymiseen Suomessa.

Ja pitävät muuta yhteiskuntaa panttivankeinaan.

————————————

+4
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes I stagger even myself with my genius" -Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu