Perussuomalaiset itse levittävät virheellistä ”rajat on auki” viestiä.

Jussi Halla-aho twitterissä:

Vuonna 2015 silloinen pääministeri Sipilä – tunnetuin seurauksin – lupasi turvapaikanhakijoille talon. Vuonna 2020 sisäministeri Ohisalo mainostaa, että Kreikka toimii väärin, ja että Suomi ei tule pysäyttämään ketään rajalle. Mikä voisi mennä pieleen?

Halla-aho jatkaa kannattajiensa lietsomista virheellisillä väittämillä. Sisäministeri ei tällaista ole sanonut. Hän on kertonut, että Suomi lähtökohtaisesti käsittelee turvapaikkahakemukset asianmukaisesti kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Hän on myös kertonut, että esimerkiksi EU:n ulkorajoille (sisäpuolelle) voidaan perustaa käsittelykeskuksia, joissa päästään heti asiaan kiinni ja joilla voidaan ehkäistä hallitsematonta tilannetta. Tämä koskee siis myös Suomea, koska Suomi on EU:n rajavaltio. Mikäli esim. itärajalla syntyisi isompi maahanpyrkivien joukko, rajalle voidaan synnyttää mainittuja keskuksia, joilla voidaan estää hallitsematon tilanne.

Rajat eivät siis ole vapaasti auki, että sisään voisi vain kävellä.

Tämä on suorastaan huvittavaa, että Perussuomalaiset itse ovat luomassa ja levittämässä virheellisillä väitteillään mielikuvaa, että Suomeen voisi vain kävellä sisään ilman kontrollia.

————————

Vastenmielisin seuraus tästä lietsomisesta on sisäministeri Ohisaloon kohdistuva henkilöön menevä solvaaminen. Jopa sanoisin naisviha paikoin. Persujen kannattajien toimesta mm. twitterissä. Täysin käsittämätöntä käyttäytymistä.

Muutama mieto esimerkki viesteistä, joita on viestiketjut pullollaan:

Hirvee ämmä ja noi ilmeet yäk

Olet maanpetturi, ja tuomio tulee hyvin pian.

Sisäministeri @MariaOhisalo
voisi mennä 1/2 vuodeksi vaikka asumaan Lesvoksen saarelle ja nauttimaan näistä ihanuuksista!
————————-

Tämä kaikki on seurausta siitä, että hallitus on kertonut noudattavansa kansainvälisiä sopimuksia ja, että viranomaiset toimivat niiden puitteissa myös avustaessaan Kreikkaa.

Nyt nimenomaan ollaan siellä paikan päällä mukana auttamassa Kreikkaa, jotta tilanne saataisiin tasapainotettua ja jotta Kreikka kykenee suoriutumaan velvoitteistaan. Jotta se tilanne ei leviäisi. Tätähän Persut ovat halunneet, että paikan päällä pitäisi auttaa, mutta nyt se ei sitten käykään.

Haastavissa tilanteissa mitataan ne arvot, joita pidetään arvossa ja joiden puolesta on yhteisesti sovittu.

Hallitus on puolustanut niitä ihmisoikeus ja muita kv-sopimuksia, joihin Suomi on sitoutunut, myös nyt kun haastavampi tilanne on hoidettavana. He ovat puolustaneet niitä ja pitäneet esillä myös kansainvälisissä pöydissä.

Annan arvoa tälle.

Oppositiossa ensimmäinen reaktio on ollut  haastavan tilanteen tullessa päälle, alkaa fuskata ja livetä kansainvälisistä sopimuksista. Persujen kanta ei ole yllätys, mutta Kokoomuksen on. Persut tekee vain sisäpolitiikkaa vaikealla tilanteella.

Persut esittävät virheellisiä väittämiä puheenjohtajaa myöten ja lietsovat näin kannattajiaan, jolla vastenmielisiä seurauksia.

Mutta kiihkossaan eivät tajua itse levittävänsä väärää kuvaa Suomen rajojen hoidosta mahdollisessa isomman maahanpyrkivien aallossa.

 
0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu