Perussuomalaiset ja äärioikeiston nousu.

On paljastunut ihmisten henkeä uhkaavan äärioikeistolaisen väkivaltarikoksen valmistelu ja sitä tutkitaan. Ilmeisesti ministeri Ohisaloon ja valtakunnansyyttäjään ei kohdistu suoraa uhkaa ( https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rikostoimittajan-kommentti-tasta-on-kyse-krp-n-tutkimassa-vakavassa-aarioikeistoon-kohdistuvassa-rikosepailyssa/8010892 ). Kohdistuu se kehen tahansa, se on yhtälailla tuomittavaa.

Mitä tekee Perussuomalaisten pj.?

Sen sijaan, että tuomitsisi tällaisen, hän alkaa levittämään päästä vedettyjä salaliittoja. Salaliittoja, jotka nimenomaan pelaavat äärioikeistotahojen pussiin ja lietsoo heidän toimintaa ja ajatteluaan.

Tämä on täysin edesvastuutonta, mutta ei ”ullatus”.

Yllättävää on, että Kokoomuksen edustaja levittää tällaista myös. Tai, no onko se sittenkään niin yllättävää? Onhan Kokoomuksesta tullut osittain vähän kuin halpispersut.

Persut ovat omalla toiminnallaan luoneet ilmapiirin, jossa ihmisistä voi sanoa mitä tahansa. Ovat tehneet sitä omalla esimerkillään. Kansanedustaja Mauri Peltokangas mm. kutsui ministereitä ”perserei’iksi”. Kun seuraa Persujen edustajien somekäyttäytymistä, niin se on henkilöön menevää. Eduskuntaryhmän vpj. Mäkelä on välillä kuin pahainen koulukiusaaja. Persereiäksi haukkuminen on ihan samaa tasoa kuin esim. sisäministeri Ohisalon twiittien kommenttikenttiin tuleva törky. Persut ovat lietsoneet mm. Ohisaloon kohdistuvaa törkyä ja tietynlaista jyrkkää suhtautumista. Tämä salaliitto levittäminen on yksi osa sitä. Luodaan ilmapiiriä.

Puolue, jolla on vahvat kytkökset äärioikeistoon. Se toistuvasti esiintyy samoissa tilaisuuksissa jne.

Äärioikeistotahot saavat innostusta ja vaikuttimia mm. Halla-ahon rasistisista viesteistä kuten blokikirjoituksessa esimerkkinä oleva Ala-Tuuhonen, joka on Soldiers of Odinin ja Kansallismielisten Liittouman porukkaa. Kansallismielisten Liittouman, jonka tapahtumissa on Persut kansanedustajia käynyt puhumassa. Tapahtumissa myös uusnatseja. Liittouman, jonka kuvassa yli puolet Persuja:

Soldiers of Odin, jota Persut eduskuntaryhmän pj. Tavio puolustelee:

Äärioikeistotahot saavat innoitusta Halla-ahon Scripta- blokista. Sieltä juontaa kutsumanimi ”mestari”.

Alla oleva Halla-ahon teksti siirrettynä kirjoitushetkestä nykyhetkeen, kohdistuisi mm. Ohisaloon:

Tämä on samaa törkyä, jota Ohisalo saa Twitterissä. Samaa retoriikkaa, jota Ohisaloon kohdistetaan ja millaista ilmapiiriä häneen luodaan.

He epäilemättä saavat innoitusta myös yllä olleesta Halla-ahon salaliitto viestistä.

Kun Elokapina mielenosoituksessa poliisi sumutti rauhassa istuvia osallistujia, siitä riemastuttiin. Näin tuli toimia. Kun äärioikeisto valmistellut väkivaltarikosta, hiljaisuus.

Hiljaisuus rikkoontuu ainoastaan salaliittojen levittämiseen poliittista vastapuolta kohtaan. Salaliiton levittäminen, josta äärioikeistotahot saavat vain lisää vettä myllyynsä.

+3
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu