Perussuomalaiset ja etnonationalismi.

Perussuomalaisten piirissä etnonationalistinen ajattelu on yleistä. Sitä on nuorisojärjestössä. Edellisen jäsen heivattiin ulos kun meni sanomaan sen ääneen. Uusi järjestö tosin on käytännössä ihan sama kuin aiempi. ”Muutos” oli vain Halla-ahon silmänkääntötemppu.

Ei se nuorosojärjestöön rajaudu. Sitä on läpi puolueen, joka tasoilla.

Persujen eduskunta ryhmän pj. Tavio on sellainen. Ihan hänen omin sanoin:

Hän kannattaa kansallisuusaatetta eli siis nationalismia. Siinä esim. suositaan omaa kansaa. Mutta mikä on tämä ”kansa”?

Kansa on etnisesti suomalainen. Kun pysyy sellaisena, juridinen riittää kansalaisuuden määrittelyksi. Tarkoittaa myös, että kun ei riitä, niin aletaan tarkastella etnisyyttä.

Yhdistät nämä kaksi lausuntoa, saat pesunkestävän etnonationalistin.

Kansa on myös ainoastaan Persujen kannattajat:

(Tavion väite pankeille annettavasta rahasta on joko aitoa tietämättömyyttä tai jo epärehellistä. Väite ei pidä paikkaansa. Ja muistakaamme, että Persut olivat korottamassa polttoaineiden verotusta viime hallituskaudella, jota vastustivat ennen vaaleja).

Jussi Halla-aho todennut ettei Perussuomalaiset halua monietnistä Suomea.

Mistä tällainen etninen tarkastelu ja ”kansalaisuus vain suomalaisille” ajattelu tuo (epämiellyttäviä) kaikuja?

Mene sellaiset 80-vuotta ajassa taaksepäin.

Kansallissosialistisessa Saksassa, joka paremmin natsi-Saksana tunnetaan, tämä ajattelu oli voimissaan. Kansalaisuus oli saksalaisille. Siihen sisältyi voimakas etninen tarkastelu ketkä olivat saksalaisia. Puhtaa saksalaiset, puhdasveriset germaanisen kansan edustajat.

Vahva nationalismi yhdistettynä kansalaisuuden etniseen perustaan, ”kansalaisuus vain saksalaisille”. Mm. Hitlerin osaltaan kirjoittamassa puolueohjelmassa.

Mihin raja vedettäisiin?

Olisiko se Suomessa syntyneisiin?

Suomessa syntyneisiin valkoihoisiin ja tietynnäköisiin?

Joiden vanhemmat ovat Suomessa syntyneet? Ja yllä mainitut?

Isovanhemmat?

jne.

Aletaanko mittaileman kalloja?

Tarkastelemaan ihonväriä?

Kuka olisi etnisesti suomalainen?

Olisinko minä, jonka toisen vanhemman puolelta jo ukin kohdalla mennään Venäjän suuntaan ja toisen vanhemman puolelta mennään Ruotsin puolelle?

Persujen vpj. Purra on esim. ollut huolissaan kun Ruotsissa on naiset menneet ulkolaisten kanssa yhteen. Tämähän liittyy tähän väestönvaihto -salaliittoteoriaan. Sekoittuminen on pahasta. Puhtaaseen sekoittuu jotain alempiarvoista…?

Suomalaisethan ovat geneettisesti sekakansaa. Tänne on tultu eri puolilta.

Jos mennään pidemmälle, niin jokainen ihminen tällä pallolla on yhtä ja samaa lajia ja geneettisesti hyvin lähellä toisiaan, koska olimme luisua sukupuuttoon kuten kaikki muut ihmislajit luisuivat. Nykyinen ihmispopulaatio on muutamasta tuhannesta yksilöstä, joita oli jäljellä, lähtöisin.

Siksi olemme paljon lähempänä toisiamme kuin monilla muilla lajeilla yksilöt eri puolilla maailmaa.

Lisäksi meissä (Afrikan ulkopuolisilla) on Neardalin ihmisen perimää, koska tapahtui risteytymistä. Minussa, Taviossa… Purrassa, toisen lajin! Siinä jää Ruotsin ulkolaissekoittumishuolet toiseksi, vai mitä Purra?

Suomalaista Suomea ei ole olemassa.

Suomalaista suomalaista ei ole olemassa.

Suomi on syntynyt erilaisten tapahtumien seuraksena siihen missä nyt on ajan saatossa. Ihan hyvin voisi olla, että Suomea ei olisi.

Suomalaiset ovat tälle alueelle eri puolilta muuttaneiden jälkeläisiä, jotka ovat ajan saatossa luoneet omia tapoja ja omaa kulttuuria. Näin on muidenkin maiden kohdalla.

Itseasiassa saamelaiset olisivat varmaan niitä alkuperäisiä ”suomalaisia” tällä alueella.

En sano etteikö omaa ajan saatossa muodostunutta kulttuuria ja tapoja pitäisi tai saisi vaalia, tottakai saa ja pitääkin. Niitä pitää arvostaa. Olisihan se äärimmäisen mielenkiinnoton paikka tämä pallo, jos kaikkialla olisi aivan samanlaista. Monimuotoisuus on rikkaus.

Mutta pitää ymmärtää historiaa, pitää ymmärtää ettei me olla erillinen ihmisryhmä. Kaikki linkittyvät.

Perussuomalaisetkin ovat afrikkalaisia. Sieltä tämä laji on hiljalleen lähtenyt leviämään. Älkää minua uskoko, menkää ja tehkää dna-testi. Tekisi hyvää monelle vähän silmien avartamiseen.

Ainoa oikeudenmukainen ja moraalisesti kestävä tapa määritellä kansalaisuus on juridinen.

Liikutaan varsin kaltevalla pinnalla kun aletaan vihjailemaan etnisestä tarkastelusta.

 

 

+4
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu